Hírek - egészség

Módszereink lényege: Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészsége megőrzése és visszaállítása egyben saját felelősségünk is. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg geopatikus fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget oktatásainkon, állapotfelmérésen, reflexológia vagy masszázs módszereinkkel.

Agyhártyagyulladás ( meningitis )

Az agyhártyagyulladás ( meningitis ) rettegett, akár életveszélyes fertőzés, mely az agyat körülvevő hártyás burkot érinti.

HÚGYHÓLYYAG RÁK - carcinoma vesicae urinariae

Az összes rosszindulatú tumorfajta mintegy három százalékát teszik ki a húgyhólyag-rákok. Az urológiai daganatok között a második leggyakoribb.

Biokertészet Matrix Drops készítményekkel – szeptemberi teendők

A vegyszermentes növénytermesztés- és ápolás legyen az életmódunk része.A környezetünk és a növények védelmében ne használjunk ártalmas, mérgező anyag...

Kovács-Magyar András előadása Nagykanizsán

Időpont: 2018. Január 18. csütörtök, 18:00 órai kezdettel Helyszín: Medgyaszay Ház, H-8800 Nagykanizsa, Sugár u. 5.  Térkép:  Kovács-Magyar András el...