Hírek - egészség

Gerincferdülés ( scoliosis ) és hátfájás ( dorsalgia ) gyógyulása

559 Megtekintés

H. Andorné gerincferdüléssel és hátfájással kereste fel a Táltos irodát. Nem nagyon hitt abban, hogy a problémáján még valaki tud segíteni.

Már nem vagyok igazán fiatal, 70 éves múltam. A nagyon erős gerincferdülésem miatt hátfájásom néha elviselhetetlenné vált. Éveken keresztül nem tudott senki a hátfájásomon segíteni, csak az úszást, a tornázást ajánlották a korom miatt. Már egyáltalán nem kerestem semmiféle lehetőséget, megtanultam a fájdalommal élni. Családom „unszolására” kerestem meg mégis a miskolci Táltos irodát, ahol Kovács – Magyar András Táltos módszerét alkalmazva Papp Béla gyógyító fogadott.

 

Papp_Bela_masszazs.jpg

 

Papp Béla Táltos módszerrel kezeli a derék- és hátfájást

 

Nagyon kedvesen tájékoztatott arról, hogy van megoldás a fájdalmam megszűntetésére. Mit mondjak, hittem is, meg nem is. Mivel rendkívül kedves, színpatikus volt a fiatalember, hittem neki. Utólag elmondhatom, hogy nem bántam meg. Igaz, hogy nem volt mindig kellemes a kezelés, de utána mindig egy kicsit jobban ki tudtam húzni magam, és a hátfájásom, amihez már évek óta kezdtem hozzászokni, enyhült, és fokozatosan kezdett megszűnni.

 

A kezelések hatására sokat javult a tartásom, amit a családom is észrevett, sőt 2-3 centiméterrel magasabb is lettem. A kezelések után sokkal jobb lett a közérzetem, többet bírok dolgozni. Azt viszont sajnálom, hogy nem hamarabb értesültem erről a csodálatos gyógymódról.

 

Köszönöm, hogy immár fájdalommentesen élhetem az életem!

H. Andorné, Miskolc

 

TÁLTOS ISKOLA H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A I/11. tel.: +36-1-251-4983

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu