Hírek - egészség

Rosszindulatú tüdődaganat alakult ki a vízér sugárzásában lévő fekhelyen

338 Megtekintés

- Egy egészségügyben dolgozónak, ha azt mondják, hogy abban az utcában, ahol Ön lakik, azért van olyan sok rákos - daganatos beteg, mert van egy hatalmas vízér a lakásuk alatt, elhitte volna?

- Igen! Most már igen!

                  

Tekintsék meg filmünket!

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret!

 

 

- Mi vezetette erre a felismerésre?

 

- Sajnos a saját betegségemen keresztül jutottam el idáig. A faluban lévő embereket, illetve ezen az utcasoron lévő embereket jobban megfigyeltem.

 

- Milyen betegsége volt Önnek?

 

- Rosszindulatú tüdődaganat.

 

Kovács – Magyar András a hölgy házában érzékelte a föld alatti vízér sugárzását, amely végigmegy az egész házsoron, az egész utcán, a házak első szobáin megy keresztül. Három vízér fut végig az egész házsoron!

 

- Kovács – Magyar András javasolta, tegyem át fekhelyem egy földsugárzás mentes zónába.

 

- Megfogadta a javaslatát?

 

- Igen! Azonnal megfogadtam. Emlékszem, amikor eljött kimérni a lakást, még be sem lépett az ajtón, már odakint elmondta, hogy a ház melyik részén fekszem.

 

- Ön hitt ebben?

 

- Kénytelen voltam hinni, mert amikor megérkezett hozzám a lakás kimérésére, még be sem jött, csak visszalépett a kiskapuhoz és rámutatott a hálószobára: Asszonyom, Ön ott fekszik! Akkor a földbe gyökerezett a lábam, mivel Kovács úr azelőtt sosem járt nálunk. Attól a pillanattól kezdve hiszek ebben!

 

Kovács – Magyar András megállapítása:

 

Ezen az utcasoron, azok az emberek, akik a vízér sugárzásában fekszenek, nagyon komoly betegségekben szenvednek. A vízér és a Hartmann zóna csomópontjaiban fekvőkön rákos - daganatos betegség alakulhat ki. Ha megfigyeljük ezt az utcát, három vízér halad át a szobákon. A vízereket kétméterenként metszik a Hartmann zónák, a metszéspontok mindig daganat keltőek. Ha a vízér felett úgy fekszik valaki, hogy csak a feje lóg bele, Parkinson kór alakulhat ki, hallása elmehet, szürkehályog ( cataracta ) alakulhat ki. Ha hosszában helyezkedik el valakinek a teste a vízérben, izületi gyulladás ( arthritis ), sclerosis multiplex keletkezik. Ha hasi tájon metsz valakit a vízér, cukorbetegséghez ( diabetes mellitus ), gyomorvérzéshez vezethet. Ennek ellenére, hogy az utcasoron három vízér fut, mégis ki lehet jelölni a szobákban olyan helyet, ahol nyugodtan lehet aludni, és az ember aurája ép marad, így nem alakul ki krónikus betegség.

 

- Megfigyelésem az volt, hogy ezen az utcasoron, ahol én lakom, szinte minden második házban előfordult a daganatos betegség, idegi probléma, vagy Parkinson kór. Nyomorék gyerek született, veserák, gyomorrák, tüdőrák, szinte mindenféle betegség előfordult. Egészséges ember az utcában nincs!

 

TÁLTOS ISKOLA H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A I/11. tel.: +36-1-251-4983

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu