Hírek - egészség

Szívműködési rendellenesség csodálatos gyógyulása

372 Megtekintés

Hátsófali szívér-görcsöm volt, ami felér egy infarktussal. Ez 2001-ben történt. Orvosok kezeltek két évig. Hát, nem javult az állapotom.

2003-ban felkerestem a Táltos irodát. Kopcsányi Ildikó gyógyított. Azóta hála Istennek nagyon jól vagyok. Köszönöm Istenatyánknak, Istenanyánknak és Kovács – Magyar Andrásnak.

 

TEKINTSE MEG FILMÜNKET:

 

 

- Amikor érgörcsöm volt, mellkasi szorítást éreztem. Úgy éreztem, mintha egy mázsás kő lenne a mellkasomon. Nagyon rossz érzés volt. Az volt a szerencsém, hogy szívbetegségem nem fajult el szívinfarktussá. A kórházban többször rosszul lettem. Észrevette az orvos, mindjárt kaptam különböző injekciókat, infúziót, így elkerültem az infarktust. Gyógyszereket szedtem, hat félét. Azóta minimális gyógyszert szedek, jóformán semmit.

 

- A mellkasi fájdalom mikor szűnt meg?

 

- A Táltos kezelés után megszűnt a mellkasi nyomás, mindjárt a kezelést követően. Már nem kell olyan szaporán levegőt vennem, mint korábban. Már tudok tisztán lélegezni. Voltam egy ellenőrző vizsgálaton. Az orvosnak elmondtam, hol kezeltettem magam. Orvosom azt mondta, hogy teljesen egészséges vagyok. Erről megvan a papírom, meg tudom mutatni. Tavaly januárban is voltam ellenőrzésen, a vizsgálatok után az orvos kijelentette, hogy jól vagyok, a koromnak megfelelően működik a szívem.

 

Kopcsányi Ildikó

Kopcsányi Ildikó gyógyító

 

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu