Hírek - egészség

Derékfájás ( lumbago ) és nyakfájás ( cervicalgia ) csodálatos gyógyulása

418 Megtekintés

Cs. András, nyugdíjas úr, békéscsabai lakos óriási hittel és bizalommal kereste fel Kovács -Magyar András gyógyító irodáját, mert tudta, hogy hosszú idő óta fájó derekát, vállát és nyakát itt fogják meggyógyítani.

,,Mikor meghallottuk, hogy Békéscsabán egy úr előadást fog tartani természetes gyógymódokról, ősi módszerekről, már akkor azt súgta valami, hogy bármi is történjen, ott kell lennem. Környezetemben is elkezdtek beszélni, hogy jön egy ember Pestről, aki isteni erővel rendelkezik, és mindenki meggyógyul, aki az ő, vagy tanítványai kezelésén részt vesznek. Eljött a nagy nap, az előadás napja. Itt ismertük meg Kovács - Magyar Andrást. Már a színpadon olyan betegségektől szabadultak meg emberek, amelyek évtizedek óta kínozták őket. Olyan hiteles és meggyőző volt Kovács - Magyar András, amilyet még életemben nem láttam. Itt eldöntöttem, hogy felkeresem a pesti klinikát.

 

Martin Ferenc masszázsa

Martin Ferenc masszázsa

 

Mikor bejelentkeztem, máris kértem, hogy a lakásomat mérjék ki, mert úgy éreztem, hogy földsugárzásban fekszem. Mikor kimérték a fekhelyemet bebizonyosodott, hogy földsugárzásban fekszem. Átrakattam a fekhelyemet geopatikus sugárzás mentes helyre és elmentem kezelésre. Csodálatos dolog történt már az első kezelés után. Kovács - Magyar András egyik tanítványához kerültem, Martin Ferenchez. Ő olyan masszázst alkalmazott rajtam, amitől már az első kezelés után a nyakam, a vállam, de még a derekam állapota teljesen tökéletes lett. Amit az orvosok sok éven keresztül kezelgettek és nem javult, az Kovács - Magyar András gyógyító központjában egy kezeléssel meggyógyult. Érdekes módon még gyógyszert sem kellett bevennem.

 

A kezelések – mert a másodikra is elmentem – rendkívül jó hatással vannak rám. Friss vagyok, kiegyensúlyozott, nem fáj semmim, és ez egy boldogság, mert az egészség azt hiszem mindenki számára egy vagyon, amivel tudni kell gazdálkodni, és meg kell őrizni. Örülök, hogy megismertem ezt a csodálatos embert, Kovács - Magyar Andrást és örülök, hogy elhozta városunkba a gyógyulás lehetőségét.”