Hírek - egészség

Táltos kezelés után megszűnt a gerincsérv ( rachikele )

540 Megtekintés

A férjem által kerültünk a Táltos módszerrel gyógyítókhoz.

Gerincsérvet állapítottak meg nálam. Nem tudtam mozogni, nem tudtam menni. Nem tudtam hajolni, nem tudtam a gyermekemet felvenni. Az interneten kerestünk rá a Táltos honlapra, a férjem már járt itt. Először Táltos kezelésen voltam Istvánnál, helyre tette a gerincoszlopomat, testrészeimet.

 

Tekintsék meg filmünket!

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Kezelés után előre tudtam hajolni (előtte nem tudtam). Ezután Hegedűs Máriához fordultam. Ő egy létközben rekedt szellemet érzékelt rajtam, ami szerinte, és az én érzéseim szerint is a derekamra volt kapaszkodva. Korábban olyan fájdalmaim voltak, mintha bebetonozták volna derekamat. A túlvilágra engedtük a szellemet, már abban a pillanatban fel tudtam állni, tudtam mozogni. Két óra leforgása alatt 100 százalékos emberré váltam, előtte mozgásképtelen voltam.

 

- Édesanyád említette, hogy szinte úgy kellett betenni az autóba, mielőtt elindultatok. Milyen volt ez?

 

- Ez valóban így volt. – mondja az édesanya - Annyira fájt a dereka a gerincsérvtől, hogy egyszerűen mozdulni sem tudott. A kocsiba szinte úgy „pakoltuk” be, úgy „szedtük” ki. Leányom a könnyű dolgokkal teli szatyrot sem tudta felvenni a földről. Egyszerűen nem tudott fogni, emelni. Kaptak egy időpontot Táltos gyógykezelésre, soron kívül fogadták őt. Amikor aznap este hazajött, simán le tudott hajolni. Minden fájdalma megszűnt.

 

- Én ezt átéltem, hihetetlen volt számomra. Mindez három hete történt, azóta tünetmentes vagyok.

 

- El lehetett kerülni a műtéti beavatkozást. – mondja az édesanya

 

 

- A sebész azt mondta, hogy engem műteni kell, készüljek fel rá. Nem tudnak segíteni. István mondta, hogy ez Táltos kezeléssel korrigálható. Most teljesen jól érzem magam.

 

- Kovács - Magyar András gyógyító módszerével csodálatosan meggyógyultál.

 

- Köszönöm szépen!

 

Hegedűs Mária

 

 

Hegedűs Mária

Helyszín:

Dobogókő, Istenanya emlékmű (az Attila-Buda kapunál)

 

Címünk