Hírek - egészség

Gyógyító Táltosok nyomában – Radiesztézia - Földsugárzások érzékelése

501 Megtekintés

„Semmi sem titokzatos,

hacsak meg nem mutatják.

Semmi sincs rejtve,

hacsak fel nem tárják.”

 

Érezték már azt a különös, misztikus és semmihez nem hasonlítható érzést, amikor beléptek egy középkori épületbe, például egy templomba? Valószínűleg igen. De vajon tudják-e mi a racionális magyarázata ennek az érzésnek?

 

Tekintsenek meg egy részletet Kovács - Magyar András:

Gyógyító Táltosok nyomában című filmjéből:

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Nos, amennyire egyszerű lenne a kérdés megválaszolása a középkor embere számára, annyira hihetetlennek tűnik a magyarázat a mai kor emberének. A radiesztézia – magyarul: sugárérzékelés, mára szinte teljesen eltűnt az építészetből. Ma többnyire véletlenszerűen választják ki a több generációt is kiszolgáló épületek helyét, elfeledkezve azokról az eredményekről, amit középkori kollégáik felhasználtak.

 

Több száz éves templomaink jelentős része ugyanis az akkori radiesztéták, a Táltosok, a mágusok utasításait követve épültek fel, megkeresve azokat a pozitív földsugárzásokat, amelyek jótékony hatását még ma is érezhetjük.

 

A pozitív földsugárzás figyelmen kívül hagyásával – persze, mondhatnák a kétkedők – legfeljebb a varázsukat veszítik el ezek a helyek. De a káros, negatív sugárzás észre nem vételével, ugyanakkor (ezt több ezer regisztrált eset is bizonyítja) saját és szeretteink egészségét, életét tehetjük kockára.

 

Mi is ez a jelenség valójában, amely hol gyógyító erővel tör fel a mélyből, hol pedig az életet károsítja?

 

Földünk belsejében lévő hatalmas energiatömeg, az izzó magma egyik vetülete az a geopatikus sugárzás, amely egy négyzethálót alkotva húzódik meg Földünk felszínén. Ma a világ ezt a sugárzást első publikálójáról elnevezve, Hartmann zónaként ismeri. Ha egy Hartmann zóna huzamosabb ideig, évekig éri az emberi testet, például egy fekvőhely alatt halad át, a találkozási ponton hamarosan gyulladásos, allergiás és más betegségek alakulnak ki. Ezek nagy részét természetesen orvosi kezelés rendbe hozhatja.

 

De ha a kiváltó okot nem ismerik fel, előbb utóbb újra jelentkezik a panasz, a betegség krónikussá válik. A negatív sugárzások másik, szintén nem elhanyagolható csoportját a föld alatt meghúzódó vízerek által kibocsátott rezgések adják. Egészségromboló hatása még súlyosabb, mint a Hartmann zónáké. A betegség létrejötte nagymértékben függ attól, hogy hol érik, hol keresztezik ezek a sugárzások testünket.

 

Szóljon hozzá fórumunkon: TÁLTOS EGÉSZSÉG

 

TÁLTOS ISKOLA H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A I/11. tel.: +36-1-251-4983

 

 

Kapcsolódó kisfilmünk:

 

Földsugárzások negatív hatásai: