Hírek - egészség

Megszűnt a gerincferdülés ( scoliosis )

394 Megtekintés

Gerincferdülést állapított meg az ortopéd orvos 14 éves gyermekemnél. Kissé kétségbe estünk, mert az orvos úszást, illetve fűzőt javasolt fiamnak, de úgy hallottuk, hogy ez nem jelent megoldást.

 

A Táltos módszerrel gyógyítók elérhetősége:

Tel.: 0036-1-251-4983, 0036-1-222-3186

Tudomást szereztünk Kovács - Magyar András Táltos gyógyító módszeréről, mellyel gerincproblémákat tudnak gyógyítani, elmentünk Miskolcra Papp Béla gyógyítóhoz, hogy segítsen fiamon.

              

Papp Bélánál két kezelésben, masszázsban részesült gyermekem, majd ellenőrzésre kellett mennünk az ortopédiára. Az orvos röntgent készíttetett ismét, majd örömmel nyugtázta, hogy milyen sokat javított gyermekem gerincének állapotán az úszás, így nem kell fűzőt használnia, csak továbbra is ússzon.

 

Papp_Bela_masszazs.jpg

 

Papp Béla gerincbetegségeket kezel

 

Az orvos nem tudta, hogy Táltos kezelésben részesült a gyermekem. Az orvostudomány sajnos még nem tart ott, hogy az ilyen alternatív gyógyító módszereket beépítse a gyógyításba, pedig így tudnának igazán segíteni a beteg embereken.

 

Még egy Táltos kezelésre elmentünk, amit Papp Béla javasolt, azóta gyermekem gerincferdülése teljesen megszűnt. Köszönet ezért a rendkívül hatásos módszerért Kovács - Magyar Andrásnak, és természetesen a gyógyítónak, Papp Bélának. Azóta sok rászoruló beteg embernek ajánlottam már a Táltos gyógyító módszert, mivel mi már megbizonyosodtunk arról, milyen hatásos.

 

K. Imre – Miskolc

 

TÁLTOS ISKOLA H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A I/11. tel.: +36-1-251-4983