Hírek - egészség

A LÁTHATATLAN VILÁG ÉRZÉKELÉSÉNEK TUDOMÁNYA

428 Megtekintés

Az elmúlt 20 év során, több ezer tanítvány és több ezer beteg ember köszönheti egészségét és szellemi felemelkedését a Táltosnak.

Kovács - Magyar András és a Táltos módszerrel gyógyítók számtalan ember testi, lelki, szellemi gondján segítettek az évek során.

1

 

Azok, akik meghallgatták Kovács - Magyar András felismeréseit, tanácsait, az elmúlt 20 év során elkerülte őket a rák, szívinfarktus, izületi gondok, krónikus gyulladások, asztma, meddőség, cukorbetegség és még sok más egyéb betegség.

2

 

Azok, akik már hordozták a betegségeket, a felismerések elsajátítása után nagyon sokan meggyógyultak.

3

 

Az Energia Gyógyító Központban a Táltos tanítványai gyógyítanak.
A_Táltos_Iskolában a Táltos adja át felismeréseit, módszereit.
Kovács–Magyar András Iskolája felemel minden tanítványt, a 8 évestől a 80 évesig.


4

 

Tanítása nem követi a ma ismert iskolai megalázás módszereit, hanem sikert és örömöt ad!
Kovács-Magyar András ezreket tanított az elmúlt 20 évben Magyarországon, Kanadában, USA–ban, Ausztráliában, Erdélyben, Szlovákiában és az egykori Jugoszláviában.


5

 

Előadásai, beszélgetései rendszeresen láthatók a televíziók (Zenit TV, ATV, RTL Klub, Duna TV, Hír TV, ECHO TV) műsorán. Tanításairól 40 DVD film jelent meg, és négy könyv.

A tanítás hét szintje, az emberi természet hét szintjének megismerésén és hibáinak kijavításán alapszik.

1. Fizikai test

 

Testünkben 126 izület van. Ezek elmozdulhatnak, beállhatnak, meszesedhetnek.
Inak, izmok felelősek a stabilitásukért. A legapróbb hiba, sokszor több éves fájdalmat okoz, elég egy kis elmozdulás, ficam. Derékfájás ( lumbago ), gerincferdülés ( scoliosis ), gerincsérv ( rachikele ), porckorongsérv ( discus hernia ), térd – boka beállás, lemerevedés, hátfájdalom ( dorsalgia ), vállfájdalom ( omalgia ), térdfájdalom ( gonalgia ), nyakfájdalom ( cervicodynia ), teniszkönyök ( epicondylitis humeri lateralis ), lúdtalp ( pes planus), csípőizület beállás – meszesedés. Az imént felsorolt betegségeket gyógyítja pillanatok alatt. A kezelések villám gyorsak, fájdalommentesek, hatékonyak és veszélytelenek.


6

 

A Táltos a világon egyedülállóan és elsőként gyógyította meg gerincsérves betegek ezreit. Fogásait (több mint 320 fogás) sajátíthatják el a Táltos Iskola hallgatói.

7

 

A Táltos Iskola VI-VII. kurzusán mindezekkel ismerkedhetünk meg. A további gyakorlati oktatásokon a legapróbb részleteket is elsajátíthatják a hallgatók.

2. Energia test

 

Minden embernek van energia teste. A testet körülvevő energiát aurának, a bennünk lévőt meridiánoknak nevezzük. Az energia test hibái, zavarai, adják a betegségek túlnyomó többségét. Éppen ezért igen fontos megtanulni a mérésüket, diagnosztikájukat. A több mint 1 millió aura mérés alapján jól felismerhetők a következők:

 

- Az aura megőrzi az éjszakai fekhelyen található földsugárzás lenyomatát.
-
Vízerek, Hartmann – zónák.
- Jól mérhetők a begyulladt szervek és rákos daganatok kisugárzásai.


8

 

Az energia test még számos jelet, jelzést ad, melyeket egy inga, mérővessző segítségével jól mérhetünk. A Táltos Iskola I. kurzusán ezekkel a módszerekkel ismerkedhetünk meg.

9

 

Az energia test felismerése, hibáinak kijavítása, energia átadási módszerek képezik a Táltos Iskola II. kurzusát. Bioenergia, kozmoszenergia, Szentjeink energiáinak megtapasztalása és átadása, különös élménnyé, varázslatossá teszi a tanulást és az itt megszerzett tudást.

10

 

A módszerek könnyen elsajátíthatók, tanulhatók. Nem kíván különleges adottságot. A legnagyobb ellenzők válnak a legjobb tanítvánnyá, hiszen előttük is lehullik a lepel egy olyan világról, amelyet sokan misztikusan úgy próbáltak bemutatni, hogy csak a kiváltságosok birtokolhatják. Kovács – Magyar András iskolájában a csodák mindenki számára elérhetők, megérthetők. Minden napos képzés után, gyakorlati tudással mennek haza a tanítványok.

 

3. Érzelem test - 4. Gondolat test - 5. Kapcsolat test - 6. Lélek test - 7. Szellem test

 

Az emberi valóságunk 7 szintjével, zavaraival, velük való bánásmóddal ismerkedhetünk meg a Táltos Iskola további kurzusain. Aki nem tanul meg bánni az érzelmeivel és gondolataival, azzal bizony elbánik saját érzelme és gondolata. Ezek a gondok egy idő után megbetegítik a szervezetet. Pszichoszomatika néven ismeretesek ezek a betegségek.

11

 

Kapcsolataink az égbe emelhetnek, ha jók, de a mélybe süllyeszthetnek, ha kezelhetetlenül rosszak. Hogyan kezeljük ezeket a láthatatlan, de minden napunkat meghatározó lényiségünket? Mindezekre kapunk választ, módszereket a Táltos Iskolában.

Aki nem foglalkozik a lelkének táplálásával, az lelki szegény lesz. Aki elhanyagolja a szellemét, az szellemi nyomorékká válik, idős korára szellemileg leépül. Hogyan közelíthetjük meg ezeket a csodás, láthatatlan , de minden pillanatunkat meghatározó testeinket, lényeinket, erre is választ, módszert kapunk a Táltos_Iskolában.

Jó utazást a világ legnagyobb csodájában, saját bensőnk láthatatlan valóságos világaiban!

 

A Táltos Iskolát végzett hallgatók a Táltos Elit Klub keretében mélyíthetik el tudásukat, és láthatnak bele a misztikumba.

 

A kurzusok időpontjairól, helyszíneiről

részletesen olvashat a következő képre kattintva:

 

Taltos_Iskola_Zold_logo_442x442.jpg