Hírek - egészség

Földsugárzás - vízér - Hartmann zóna negatív hatásai

670 Megtekintés

Sok – sok tízezer ember aurájának mérése alapján megállapítottuk, hogy a krónikus betegségek túlnyomó többsége egy különös jelenségből adódik. Mégpedig abból, hogy az emberek fekhelyei éjszakánként „rossz helyen” vannak.

Mit jelent az, hogy rossz helyen?

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

A Földnek van egy negatív, egészségre káros kisugárzása, amit úgy is nevezünk: geopatikus kisugárzás.

 

Hartmann_zona_elhelyezkedese.jpg

A Hartmann zónák elhelyezkedése

 

A Hartmann zónákról van szó, amelyek kétméterenként ismétlődnek, észak-dél és kelet-nyugat irányban. Szélességük harminc centiméter.

 

Ha valaki éjszakánként, vagy huzamosabb ideig napközben egy ilyen földsugárzás fölé kerül, e fölött fekszik, vagy e fölött tartózkodik, egy idő után a testén áthaladó ingersáv körzetében gyulladások alakulnak ki a szervezetében.

 

Hartmann_csomopont_mellkason.jpg

Hartmann zónák csomópontja a mellkasi részen

 

Ha valakinek a teste egy Hartmann csomópont fölé kerül, egy idő után, akár 4-5 év után szívinfarktus ( infarctus myocardii ) is bekövetkezhet.

 

Hartmann_csomopont_a_fejen.jpg

Hartmann zónák csomópontja a fejnél

 

Megfigyelés, hogy az epilepsziás gyerekek fekhelye mindig egy olyan helyen van, ahol a fej alatt egy Hartmann zóna csomópont van. A Hartmann sávokban való tartózkodás gyulladásokat, krónikus gyulladásokat okoz és tart fenn.

 

A Hartmann zónától van egy erősebb földsugárzás, a föld mélyén meghúzódó vízerek sugárzása.

 

Vizer.jpg

 

A földfelszín alatt elhelyezkedő vízér

 

A vízerek szélessége lehet 60 - 80 centiméter, sőt akár két méter is. A vízerek 5 – 10 – 30, de akár 80 méter mélyen is húzódhatnak a földfelszín alatt.

 

Hartmann_csomopont_agyekon.jpg

 

Hartmann zónák csomópontja az alhasi részen

 

Amennyiben a fekhelyünk úgy helyezkedik el, hogy a vízér – Hartmann csomópont az alhasi tájon metszi testünket, úgy méh – petefészek – prosztata – vastagbél daganat alakulhat ki.

 

Megfigyelésünk, hogy a daganatos betegek kivétel nélkül vízér – Hartmann csomópont fölött fekszenek. Méréseinket több mint 300 ezer ember auramérése alján egy térképrendszerbe foglaltuk, publikáltuk. Több, mint harminc helyzetben mutatjuk be, milyen földsugárzásban milyen betegség keletkezik.

 

Fuggoleges_vizer.jpg

 

A testen függőlegesen áthaladó vízér sugárzása

 

A hosszanti vízérben való tartózkodás jellemzője a leukémia – Parkinson kór – scleroris multiplex – gyomorvérzés – érszűkület ( arteriosclerosis ) – PCP – izületi gyulladás ( arthritis ) kialakulása.

 

A Hartmann csomópontok gyulladást okoznak, a vízerek hosszan tartó komoly, krónikus betegségeket idéznek elő.

 

Vizerek_csomopontja_fejnel.jpg

 

Vízerek csomópontja a fejnél

 

Magyarországot a statisztikákban első helyre sorolják az öngyilkosságok elkövetése terén. Méréseink, több mint 60 öngyilkosságot elkövetett személy esetében azt igazolták, hogy az öngyilkos emberek fekhelyén, a fej alatt mindig egy vízér csomópont helyezkedett el. Depresszióval kezdődnek, lelki terhek nyomásával folytatódnak, majd öngyilkossághoz vezetnek, ezek a nagyon komoly energiazavarok.

 

Foldsugarzas_mentes_fekhely.jpg

 

Földsugárzás mentes fekhely

 

Megfigyelésünk, hogy amennyiben a betegek hajlandóak „jó helyre”, azaz neutrális, semleges, vízér és földsugárzás mentes zónába tenni a fekhelyüket, a betegségek mélyülése megáll. Gyakorta, néhány hét után önmaguktól is elkezdenek gyógyulni. Ha a Táltos módszerrel kezeljük a betegeket, akkor a gyógyulási folyamat nem néhány hónapig, vagy évekig fog tartani, hanem néhány héten, vagy néhány napon belül bekövetkezhet.

 

Ilyen rendkívüli eredmények, amikor a süket fülek újra hallanak, szemüveges emberek keze 1-2-3 dioptriákat javul, amikor pajzsmirigy túltengések néhány perc alatt eltűnnek, amikor 10-20 éves bőrbetegségek – ekcéma - pikkelysömör néhány hét alatt eltűnnek.

 

Ezeket a fogalmakat meg kell ismertetni az emberekkel, mert amíg nincs fogalom, addig fogalmuk sincs ezekről a dolgokról!

 

KMA_Taltos_Iskola_2007_450.jpg

 

 

Kovács – Magyar András