Hírek - egészség

Fogászati kezeléseken hatékonyan alkalmazom a tenyérelemzésen tanultakat

354 Megtekintés

Dr. Tóth Mihály vagyok, Karcagon élek. 37 éve vezetek egy emléksúly felrakó műhelyt, hétköznapi nevén: fogászati rendelőt.

A fogászati rendelőbe óriási stresszel lépnek be a betegek, általában 70-80 százalékuk. Mindent elkövetünk, hogy az emléksúlyuk nagy kavicskő helyett, kis homokszem legyen. Ehhez használjuk fel Kovács Enikő sorselemző lélekgyógyász tanfolyamán tanultakat.

 

TEKINTSÉK MEG FILMÜNKET!

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Én itt kamatoztattam a tanultakat. Főleg a kismamák, akik különösen szimpatikusak számomra, mert áldott állapotba kerülve, nagy feladatot vállaltak egy új élet létrehozásával. Egy kismama beült a fogászati székbe, és iszonyatos erővel feszítette a fogászati szék karfáját. Látva ezt, beszélgettünk arról, hogy állapota nem „terhesség”, hanem egy áldott állapot. Beszélgetésünk nem oldotta fel az ő feszültségét, továbbra is kőkeményen szorította a szék karfáját. Láttam a kezét, ahogy elfehéredik a szorítástól. Ekkor eszembe jutott, hogy megkérdezzem: Belenézhetek a tenyerébe?

 

Ahogy a tenyerét vizsgáltam, megállapítottam, hogy milyen szép szívvonala van. A kismama ekkor kikerült ebből a stresszes állapotból, megkérdezte: Mit jelent ez? Gyönyörűség lehet veled élni, hatalmas szíved van, szeretettel árasztod el a párod - válaszoltam. Kiment belőle a feszültség, megkérdezte: Mit lát még doktor úr? Majd a legközelebbi kezelésnél beszélgetünk – feleltem. Ezek után feszültségmentesen meg tudtuk oldani a fogászati kezelését.

 

Tapasztalatom szerint ez elsősorban nőknél alkalmazható. A fiúknál másra van szükség. Ők egy külön világ, más érzelmi beállítottságúak. Kovács Enikő tanfolyamán tanultuk, hogy a tenyérelemzést hangulatkeltésre is fel lehet használni. Egyszer egy estét baráti társaságban töltöttünk. A jó vacsora és beszélgetés után a csoport női tagjai „lepukkadtak” egy kicsit, ásítoztak, elálmosodtak. Éjfél felé járt az idő. Odamentem a legásítozóbb lányhoz. Megkértem, hadd nézzek bele a tenyerébe. Megállapítottam:

 

– Hű, de jó kis vénuszdombod van! Milyen jó partner lehetsz! Micsoda fantáziád lehet!

 

Erre a többi ásítozó hölgy felfigyelt. Mi van neki? Az enyém mekkora? – kérdezték. Nagyon jó lett a hangulat ezek után. A lányok felébredtek, hasonlítani kezdték tenyerük vénuszdombját. A fiúk erre irigyek lettek. Nagyon jó hangulatú este következett ezek után.

 

Ezen a két területen alkalmaztam a tenyérelemzésen tanultakat.

Köszönöm Kovács Enikőnek, hogy megtanított a titkos vonalak használatára.

 

TÁLTOS ISKOLA H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A I/11. tel.: +36-1-251-4983