Hírek - egészség

Hátfájdalom ( dorsalgia ) és vállfájdalom ( omalgia ) gyógyulása

378 Megtekintés

R. Ferencné, 72 éves nyugdíjas hölgy, erős hát- és derékfájással, kar- és vállfájdalommal, és nehezen mozgó lábbal kereste fel a Táltos módszerrel gyógyítókat.

 

A Táltos módszerrel gyógyítók elérhetősége:

Tel.: 0036-1-251-4983, 0036-1-222-3186

,,72 éves múltam. Úgy gondoltam, már nincs túl sok hátra az életemből. Azok a fájdalmak, amelyek esetemben fennálltak, úgy éreztem már ezzel a korral járnak. Amikor az orvoshoz elmentem a fájdalmaimmal, ő csak ezt mondta:

 

- Örüljön, hogy csak ennyire fáj, elkoptak az alkatrészek, és természetesen ezek fájdalommal járnak.

 

Nehéz volt beletörődni, hogy ezeket a bajokat - fájásokat meg kell szokni, szomorú volt hallanom, hogy egy idő után együtt lehet élni vele. Régebben én egy vidám, jókedvű ember voltam, és nagyon sokat dolgoztam kicsattanó egészséggel. Aztán amikor a fájdalmak eluralkodtak rajtam, és az orvosok gyakorlatilag lemondtak rólam, elkeseredett, besavanyodott, életunt emberré váltam.

 

Egyszer csak a televíziót nézve felfigyeltem, hogy egy nagyon kedves ember, Kovács – Magyar András Táltos arról beszélt, hogy derékfájásból, gerincbetegségekből milyen gyorsan gyógyulnak nála az emberek, ráadásul az olyan „öregek” is, mint amilyen én vagyok.

 

Hát hittem is meg nem is. Eltelt egy év, mire az első lépést megtettem. Bárcsak hamarabb tettem volna! A Táltos gyógyítóktól lakáskimérést, a földsugárzás zónák feltérképezését kértem. Miután földsugárzás-mentes helyre tettem az ágyamat, még mindig csak az elhatározás volt meg, de a telefonig nem jutottam el.

 

Azt viszont észrevettem, hogy a fájdalmaim csökkenni kezdtek. A fekhely földsugárzás-mentes helyre történő áttétele után egy évre rászántam magam, és bejelentkeztem kezelésre. Azt azért el kell mondanom, hogy az életkedvem egy picit már visszajött, fájdalmaim csökkenése miatt.

 

Kezelés

Kezelés

 

Martin Ferenc gyógyító masszírozó kezei alá kerültem.

Elég jól viseltem a masszázst, bár minden porcikám fájt. Az első kezelés után csodálatos változás történt. A vállamban, a hátamban, és a derekamban a fájdalomnak már csak körülbelül a 30%-át éreztem. Fantasztikus dolog, hogy egy masszázzsal ilyen változás történt! Még három Táltos kezelésre elmentem, és újra visszatért az életkedvem, jókedvem, mert ami ezt megváltoztatta, az a fájdalom megszűnése volt.

 

Köszönöm ennek a drága embernek, Kovács - Magyar Andrásnak, hogy akkortájt a Zenit Televízióban nekem beszélt, hozzám szólt. Köszönöm azt is, hogy ilyen öregeknek is tud segíteni, mert az általa összeállított Táltos gyógyító rendszer teljesen tökéletesen működik.

 

Azóta már visszamentem az orvoshoz, megmutattam magam, és mondtam neki:

,,Doktor úr, ha meg akar gyógyulni, menjen a Táltosokhoz. Kéri a telefonszámot?”

Hálásan köszönöm!