Hírek - egészség

Vállfájdalom derékfájás ( lumbago ) és térdfájás ( gonalgia ) gyógyulása

394 Megtekintés

B. Ferenc úr, 63 éves nyugdíjas, deréktáji idegbecsípődéssel, vállfájdalom, csigolyaelmozdulás és a térdek korlátozott mozgásával és fájásával kereste fel a Táltos módszerrel gyógyítókat.

 

,,63 éves elmúltam, de még ilyen nagy fájdalmat a derekamban nem éreztem eddig. Gondjaim, fájdalmaim fokozatosan erősödtek. Egy hónapja fájt már, amikor a televízió műsorában megláttam Kovács - Magyar Andrást, ahol az egyik riporter hölgynek néhány másodperc alatt helyre rakta a nyakát. Ott a műsorban elmondta, hogy idegbecsípődéseket, derékfájásokat hasonló gyorsasággal kezelnek a tanítványai. Úgy gondoltam, nem volt véletlen, hogy akkor éppen a televízió műsorát néztem.

 

Nem gondolkodtam sokáig. Másnap reggel hívtam a Táltos irodát, felkerestem őket. Megtudtam, hogy földsugárzásban fekszem, ajánlatos lenne kiméretnem a fekhelyem. „Jó helyre” semleges zónába kell tenni az ágyamat, hogy a kezelést elkezdhessék. Így is tettem, az ágyam földsugárzás-mentes helyre került.

 

Martin Ferenc - masszázs

 

Martin Ferenc - masszázs

 

Martin Ferenc gyógyító Táltos_módszerrel, masszázzsal kezelt. Az első kezelés után már nagyon sok változás történt. Igaz, jól megizzadtam az 50 perc alatt, de a derekam fájdalma teljesen megszűnt, és a két vállam is teljesen rendbe jött. Bármerre is forgattam a vállam és a fejem, egyáltalán nem fájt. Ilyen hatékony gyógyulási technikát még nem tapasztaltam, ugyanis jártam én már ultrahangos és fizikoterápiás kezelésre is, de ott változást szinte egyáltalán nem lehetett érzékelni.

 

A második kezelés után a térdem állapota is nagyon sokat javult, még egy kicsit fájt, de már szinte teljesen be tudtam hajlítani. Ha lépcsőn megyek, akkor már szinte nem jelentkezik a fájdalom. A harmadik kezelést követően a térdem teljesen rendbe jött. A cipőmet most már fájdalommentesen tudom leguggolva bekötni.

 

Korábban már lemondtam arról, hogy teljesen meggyógyuljak. Már annak is örültem volna, ha csak egy kicsit javul az állapotom, de abban nem is mertem reménykedni, hogy ilyen jól fogom érezni magam. Köszönöm gyógyulásom Martin_Ferencnek és Kovács – Magyar András Táltosnak!”