Hírek - egészség

Vesezsugorodás ( nephrocirrhosis ) csodálatos gyógyulása

862 Megtekintés

M. Sándor vagyok Pestszentimréről. 2004-ben láttam Kovács – Magyar Andrást a Zenit Televízióban. Mivel nagyon sok egészségügyi problémám volt és nagyon hitelesnek éreztem az Ő megnyilvánulását, azonnal felkerestem a Táltos módszerrel gyógyítókat.

 

Kezdtem a lakás kiméréssel, fekhelyeinket vízér és földsugárzás-mentes helyre tettük. Legelőször gerinckezelésre jöttem, a gerincem miatt voltam leszázalékolva. Az első gerinckezelés után nagyon sok javulást tapasztaltam. Kedvet kaptam és folytattam lépésről lépésre.

 

Orvosi diagnózis alapján a jobb vesém egyáltalán nem működött, gyakorlatilag nem is létezett, azt mondták, hogy felszívódott.

 

Tekintsék meg filmünket!

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Végig jártam a Táltos Iskola kurzusait. A szellemgyógyászati kurzuson csoportos szellemműtétet végeztünk. A vesémre koncentráltam, úgy éreztem, sikerült. Elmentünk Dr. Pusztai Zoltánhoz, test-hőenergia vizsgálatra Kecskemétre, kiderült, hogy a jobb vesém teljesen működőképes. Nagyon megörültem.

 

Eljöttem Kopcsányi Ildikó gyógyítóhoz gyógykezelésekre, mert a vizsgálaton az is kiderült, hogy a tüdőmön tenyérnyi folt van. Kopcsányi Ildikót megkértem, hogy gyógyítsa a tüdőmet. Úgy érzem, ez nagyon jól sikerült, újra jól vagyok, könnyűnek érzem magam.

 

Ezt nagyon köszönöm Kovács-Magyar Andrásnak, hogy Ő általa és tanítása által rátaláltam erre az útra. Azóta is követjük párommal együtt ezt az utat, Táltos rendezvényeken, szent utakon mindenhol ott vagyunk. Továbbra is ezen az úton akarok járni, mert nagyon sokat segített mindenben. Az összes egészségügyi problémám pozitív irányba fordult és további javulást is remélek, érzem, hogy ez az út járható.

 

Még egyszer köszönöm és köszönöm Kopcsányi Ildikónak és Mártikának, és Kovács – Magyar András a közreműködését és a nagyszerű hozzáállásukat.

 

KOPCSÁNYI ILDIKÓ

Kopcsányi Ildikó segített Imre gondjain