Martin Ferenc ( Gyógyítók )

Jelenlegi helyezés: 19

Összesen: 256439 pont

Martin Ferenc

Értékelje a Gyógyítót: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 39879 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 209444 pont (21007 db szavazat)

Videók:

 100 pont (2 videó)

Fotók:

 16 pont (8 fotó)

Összesen: 256439 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Magamról

Módszereink lényege:

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészség megõrzése, visszaállítása saját felelõsségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erõ rejlik, ami alapvetõen a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget, reflexológia és masszázs módszereinkkel.

 

Engedjék meg, hogy bemutatkozzak: Martin Ferenc vagyok, Kovács - Magyar András tanítványa. Több szakirányú képesítés mellett, az Õ szellemi iskolájában tanultakat alkalmazom, a mindennapi munkámban. Egy speciális mélymasszázst és gerinckorrekciót, melyet Kovács - Magyar András szellemi segítségével végzek, a mozgásszervi problémák megoldásánál alkalmazom.

 

Többek között: porckorongsérvek, lumbágók, hát, váll-, és nyakfájások ínhüvelygyulladások szûntek meg a kezelés során, a Jó Isten segítségével. Sokan adtak hálát, a porckorong-, illetve térdprotézis mûtét elmaradásáért. A migrénes fejfájást és szédülést mely korunk népbetegségének számít, Kovács - Magyar András módszerével, a fekhely földsugárzás-mentes helyre való áthelyezésével, a beteg fizikai testére tapadt szellem elengedésével – két, három kezeléssel meg lehet szüntetni.

 

Az öngyógyító, és keringési rendszerünk helyreállítása nagyon fontos feladatunk. Ebben is szeretnénk mindazoknak segíteni, akik hozzánk fordulnak, és gyógyulni kívánnak. A ma emberének komoly gondot jelent a mindennapjainkban jelenlévõ stressz is. A feszültségek oldásában, a vegetatív idegrendszer egyensúlyi állapotának megteremtésében is segítséget tudunk nyújtani. Várom szeretettel mindazokat, akiknek fontos az egészségük.


Martin Ferenc kezeli a gerincbetegségeket

 

 

EspanolPermítanme introducirme, me llamo Martin Ferenc, soy aprendiz y colega de  Kovács - Magyar András. Además de un gran número de formaciones, aplico el conocimiento aprendido en la escuela espiritual de András en mi trabajo diario.  Doy masajes profundos y corrección de la columna que aplico en problemas de órganos que sostienen y dan movilidad mediante la ayuda espiritual de András.

 

Sobre todo: hernia discal, lumbago, espalda-hombro y dolor de cuello e inflamación del tendón han desaparecido con la ayuda de Dios durante los tratamientos. Han dado las gracias muchos por poder evitar la operación de disco intervertebral y de prótesis de la rodilla. Los problemas de dolor de cabeza como la migraña y nauseas son una de las enfermedades endémicas que se pueden curar con los métodos de Kovács-Magyar András mediante la medición y liberación de radiaciones terrestres, liberación de espíritu de los muertos y un par de tratamientos y obtenemos el resultado esperado.

 

Es un deber muy importante reconstruir nuestro sistema auto curativo y el sistema circulatorio y queremos ayudarle a todos aquellos que acuden a nuestra ayuda y quieren recuperarse de la salud.  Para la mayoría de las personas causa mucho problema la presencia del continuo estrés. Ayudamos conseguir quitar el estrés y conseguir la estabilidad del sistema nervioso vegetativo. Espero a todos aquellos que se preocupan por su salud.