Molnár Sós Attila ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 106

Összesen: 45279 pont

Molnár Sós Attila

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 8838 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 36441 pont (3654 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 45279 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Lúdtalp - pes planus / pes anserinus
  • Földsugárzás okozta gondok
  • Derékfájás - lumbago
  • Hátfájás - dorsalgia

Martin Ferenc

  • Ínhüvelygyulladás - tenosynovitis

Kopcsányi Ildikó

  • Kapcsolati problémák
  • Szorongás

Kovács Enikő

  • Kapcsolati problémák

Magamról

Orvosként dolgozom és sokszor betegként és orvosként is olyan helyzetekkel kellett szembesülnöm, amikor bõrömön éreztem az orvosi ellátás korlátait. Ezért állandóan keresem az egyszerû és józan gyógyulási lehetõségeket. Így találtam rá Kovács - Magyar András Szellemi Iskolájára és elkezdtem járni az Iskolába, ott jöttem rá, hogy sok testi, lelki gondomra van megoldás, van gyógyulási lehetõség.

 

Isteni kegyelemnek érzem, hogy megtapasztalhattam az alább felsorolt gyógyulásaimat.

 

18 évesen lúdtalpat állapított meg az ortopéd orvos és mûtétet ajánlott, amit visszautasítottam. Utána évekig ortopéd talpbetétet használtam, ami enyhítette a járási fájdalmakat, de nélküle egyáltalán nem tudtam járni. Kisebbrendûség érzésem volt amiatt, hogy egy talpbetéttõl függtem. Az Energia Gyógyító Központban Kovács - Magyar András munkatársai csontkovácsolással meggyógyítottak. Azóta nem kell használnom a talpbetétet, és magashegyi, hátizsákos túrákon is megállom a helyem, utána sem fáj a lábam, derekam.

 

Kopcsányi Ildikó emléksúly - levétellel segített családon belüli kapcsolati problémáimban. Azóta jobb lett kapcsolatom a szüleimmel. Hegedûs Mária visszasegítette a hozzám kötõdött szellemet a túlvilágra, utána tisztábbak lettek a gondolataim, javultak a kapcsolataim, valósággal kinyílt a világ.

 

Nagy fájdalommal járó vállízület és ínhüvelygyulladásom miatt  hetekig nem tudtam mozgatni kezem, a fájdalom-, és gyulladáscsillapítók csak abban tudtak segíteni, hogy éjszaka pár órát aludni tudjak. Az Energia Gyógyító Központban Kovács - Magyar András munkatársai csontkovácsolással és ínrakással segítettek a vállamon. Martin Ferenc mély-izommasszázs kezelése után teljesen megszûnt minden vállfájdalmam.

 

A Hortobágyi tûzön járáson való részvételem megerõsített és enyhítette a félelmeimet.

 

Kovács - Magyar András munkatársa kimérte lakásomban a földsugárzások helyeit és az ágyakat földsugárzás-mentes helyre tettük. Azóta minden családtag sokkal egészségesebb, nagyobbik fiamnál megszûntek a vízér miatti folytonos tüdõgyulladásai, szemproblémái.

 

Mióta járok a Szellemi Iskolába teljesebbé vált az életem, sok olyan csodállatos élményben volt részem, amelyek mellett azelõtt egyszerûen elmentem volna. Köszönöm Kovács - Magyar Andrásnak munkatársainak a sok-sok segítséget és gyógyítást.