Várhelyi István ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 96

Összesen: 48565 pont

Várhelyi István

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 7636 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 40929 pont (4099 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 48565 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Martin Ferenc

  • Derékfájás - lumbago
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Nyakfájás - cervicalgia
  • Vállfájás - omalgia

Magamról

Több ízben jártam orvosnál problémáimmal, de hathatós sikert sajnos nem lehetett elkönyvelni. Lábamra kenõcsöt kaptam, ami csökkentette a fájdalmat, de csak ideig-óráig. A kezemet be akarták gipszelni, de ezzel nem értettem egyet. A természetes gyógymódokban sajnos akkor még nem hittem, és itt követtem el a nagy hibát. De hát gyakran követünk el hibákat életünkben. Sokat hallottam a gyógyító módszerekrõl és úgy gondoltam, ha másoknak sikerült meggyógyulni, nekem miért ne lenne szerencsém?

 

Kezelésre jelentkeztem Kovács - Magyar András módszerével gyógyítóknál. Tanácsukra, a gyógyító módszer elsõ lépéseként feltérképeztettem lakásomban a földsugárzás zónák elhelyezkedését. Miután földsugárzás-mentes helyre került az ágyam, megváltozott minden. Jobban tudtam aludni, nyugodtabb voltam, lazább volt minden izmom, egyszóval jobban éreztem magam.

 

Majd Martin Ferenc gyógyítóhoz kerültem kezelésre, masszázsra. Már az elsõ kezelés után maradandó javulás történt. A kezemmel már tökéletesen tudtam fogni, volt benne erõ! A lábam görcsös állapota is javult. A második kezelés után a lábamban a fájdalom teljesen elmúlt. A hátamban, a lapockámnál már régóta fájt egy kicsit, de akkoriban az orvos azt mondta, hogy a munkám miatt ez már meg fog maradni, így nem is mondtam Martin Ferencnek, hogy ez is fáj, de a harmadik kezelés után észrevettem, hogy már a hátam sem fáj.

 

Nagyon sajnálom, hogy eddig nem hittem ezekben a módszerekben. Már régen túl lennék ezeken a problémákon, nem kellett volna sokáig szenvednem.

 

Nagyon köszönöm Kovács - Magyar Andrásnak, hogy egy olyan módszert ismertet meg a világgal, amivel valóban meg is lehet gyógyulni. Köszönöm tanítványának, Martin Ferencnek gyógyulásomat!