Demeczkyné Gánóczy Judit ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 15

Összesen: 155381 pont

Demeczkyné Gánóczy Judit

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 20687 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 134694 pont (13497 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 155381 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

 • Szellem okozta gondok
 • Fejfájás - cephalalgia
 • Félelem
 • Földsugárzás okozta gondok
 • Kapcsolati problémák
 • Krónikus gyulladások
 • Stressz
 • Viselkedési zavar - magatartás probléma

Kopcsányi Ildikó

 • Csonttörés - fractura
 • Emésztőrendszeri problémák - apparatus digestorius
 • Krónikus gyulladások

Kovács Enikő

 • Kapcsolati problémák
 • Szorongás
 • Viselkedési zavar - magatartás probléma

Martin Ferenc

 • Csigolyaelmozdulás - dislocatio vertebrae
 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae

Pintér Mirko

 • Csigolyaelmozdulás - dislocatio vertebrae
 • Hátfájás - dorsalgia

Magamról

Demeczkyné Gánóczy Judit vagyok.

Családunkban tanúi voltunk több csodálatos gyógyulásnak. Az elsõket még értetlenül – de nagy örömmel – fogadtuk, azután a folyamatos eredmények igazolták, hogy Kovács - Magyar András gyógyító módszere a legátfogóbban és véglegesen tudja megoldani a problémáinkat, betegségeinket.

 

A legidõsebb fiunknak folyamatosan, szaggatóan fájt a feje fél éven keresztül. Az összes lehetséges orvosi utat bejártuk. Vizsgálták több szempontból, keresték a gócpontot, de nem találták, az összes vizsgálati eredmény „negatív” lett. A gyógyszerek ideiglenesen, vagy nem segítettek, az iskolában nem tudott figyelni, éjszaka alig aludt…

 

Ekkor láttuk a televízióban Kovács - Magyar András mûsorát, melyben a földsugárzások hatásairól, következményeirõl beszélt. Megkértük, mérje meg fiunk auráját, és megállapította, hogy egy földsugárzás megy át a fején – ez okozhatja az állandó fejfájást. Azonnal földsugárzás-mentes helyre feküdt, a fejfájása két nap alatt teljesen elmúlt, azóta sem tért vissza (10 éve).

 

Kimérettük az egész lakásunkban a földsugárzásokat. Kiderült, hogy a párommal egy vízér földsugárzása felett feküdtünk már több éve. Panaszaink voltak, krónikus gyulladások, állandó fáradtság-érzés, izomgörcsök, de éltünk velük együtt, mint „a korunkkal járó” tünetekkel. Miután semleges zónába tettük az ágyunkat, ezek a kellemetlen panaszok mind elmúltak! (Mégsem kellett velük együtt élnünk!) A gyors eredményekhez hozzájárult az is, hogy egyidejûleg megváltoztattuk az étkezésünket, illetve energiakezelésekre jártunk Hegedûs Máriához és Kopcsányi Ildikóhoz.

 

Évekkel késõbb a fiunk szorongásaira, félelmeire kerestük az okokat, a megoldást. Éjszaka többször felriadt, nem mert elaludni, néha napközben is úgy érezte, mintha valaki bántaná. Én magam is feszült, ideges voltam. Gyógyszeres kezelést nem szerettünk volna, úgy gondoltuk, hiába tompítjuk le ezekkel az érzéseinket, az okok még megmaradnak. Andráshoz fordultunk segítségért. Elmondta, hogy egy öngyilkos ember szelleme van hozzám kötõdve sok-sok éve, akinek a jelenléte rossz hatással van ránk, megbetegít, indulatossá tesz és a gyereket is zavarja, bántja, valóban. (Soha nem hallottam addig beszélni senkit errõl, pedig kisgyermekkoromban láttam én is „valakit”. Ez az élményem jutott eszembe…) Átsegítette a szellemet a túlvilágra, és igazán megkönnyebbültünk, békésebb, nyugodtabb lett a légkör.

 

A félelmek feldolgozásában, a helyes önértékelésben, a „hogyan tovább?” kérdéseinkre Kovács Enikõtõl kapunk rendszeresen segítséget.

 

A legkisebb gyermekünknél születése elõtt, az egyik magzati ultrahangos vizsgálaton foltokat találtak a máján, melyek fertõzésre utaltak. András vezetésével szellemmûtéttel sikerült egy egészséges májra cserélni, melynek sikerességét a következõ vizsgálat igazolta: a felvételeken nem láttak elváltozásokat! Az orvosok csodálkoztak, a mi örömünk pedig leírhatatlan volt.

 

A kicsi gyermekünknél születése után is folytatódtak a csodás gyógyulások: a bölcsõdében szerencsétlenül esett el, és sípcsontja spirálisan eltört. Begipszelték a kórházban, de hetek után látszott a röntgenfelvételen, hogy a kis csont nem tökéletesen forrt össze. Nyugodt voltam, ekkor már tudtam, hogy minden rendben lesz. Kopcsányi Ildikóhoz fordultunk, akinek a közvetítésével, segítségével, szellemmûtéttel egy tökéletes csontot sikerült teremteni a kisfiunknak. Az újabb röntgenfelvételt ezek után több orvos is hosszabb ideig vizsgálta…

 

Valóban csodálatos gyógyulásokat tapasztaltunk, amit ésszel fel sem foghat(t)unk!

Megtanultuk azonban a gyógyulások során, hogy nekünk is változni kell a gondolkodásunkon, a kialakult szokásainkon ahhoz, hogy a betegségeinktõl, a rossz közérzetünktõl, a félelmeinktõl megszabadulhassunk. Másképp állunk már a gondok elé, és a megoldásokban segítséget kapunk a gyógyítóktól.

 

Nagyon köszönöm az egész családom nevében, hogy megismerhettük ezt az útját a gyógyulásnak, a szeretetteljes, türelmes segítséget, és tudást, amelyet Kovács - Magyar Andrástól és gyógyító munkatársaitól kapunk.