F. Gézáné ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 122

Összesen: 34861 pont

F. Gézáné

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 5803 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 29058 pont (2911 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 34861 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Martin Ferenc

  • Derékfájás - lumbago
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Nyakfájás - cervicalgia
  • Vállfájás - omalgia

Magamról

Hetek óta éreztem, hogy valamit kellene tennem önmagamért, mert egyre rosszabbul éreztem magam. A kéz és lábzsibbadás, derékfájás már hosszú ideje kínzott. A nyakamat is alig tudtam mozgatni. Úgy gondoltam, a derekamban és a nyakamban idegbecsípõdés van, mert idõnként olyan éles fájdalmat éreztem, hogy szinte alig bírtam mozdulni. Egy rövid idõ eltelte után valamit javult, így folytattam a dolgom tovább.

 

Egy ismerõsömtõl hallottam Kovács – Magyar András gyógymódjáról. Olyan fantasztikus dolgokat mesélt, hogy úgy döntöttem, megpróbálom én is. Amikor elmentem a gyógyítókhoz, az volt az elsõ, hogy megmérték az aurámat. Megtudtam, hogy az egészségemre káros földsugárzásban van a fekhelyem, ameddig ezen a helyen fekszem, addig nem várhatok javulást lerobbant egészségi állapotomban. Kimérettem a fekhelyemet, áthelyeztük az ágyamat egy földsugárzás-mentes helyre.

 

Martin Ferenc kezelt. Az elsõ masszázs, gyógykezelés után csodálatos dolog történt. A kéz, illetve lábzsibbadás teljesen megszûnt. A derekam és a nyakam fájdalma is nagymértékben csökkent. A második gyógykezelés után a derékfájdalmaim teljesen megszûntek. Szeretném elkerülni, hogy többet ne legyek ennyire beteg, ezért elhatároztam, legalább félévente eljövök egy „karbantartó” masszázsra, gyógykezelésre.

 

Köszönöm!