Bori József ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 69

Összesen: 78594 pont

Bori József

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 11565 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 67029 pont (6710 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 78594 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

 • Prosztata problémák
 • Földsugárzás okozta gondok
 • Kapcsolati problémák
 • Szorongás

Martin Ferenc

 • Hátfájás - dorsalgia
 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
 • Derékfájás - lumbago
 • Nyakfájás - cervicalgia
 • Vállfájás - omalgia

Kopcsányi Ildikó

 • Prosztata problémák
 • Krónikus gyulladások

Magamról

Bori József vagyok.

2008. szeptemberében kerültem az Energia Gyógyító Központba. A prosztata problémámra kerestem alternatív megoldást. Már régebben is láttam a televízióban Kovács - Magyar Andrást, hogyan gyógyítja az embereket. Nagyon tetszett, és örültem neki, hogy van ilyen ember, aki az univerzum energiájával gyógyít. De amikor a telefonon keresztül megmondta, hogy nem jó helyen fekszik valaki, szellem van rátapadva, hát ezzel már egy kicsit szkeptikus voltam. Ma már tudom, hogy ez mûködik.

 

Hegedûs Mária elmondta, mi a teendõm, ha meg szeretnék gyógyulni. Elõször is szakemberrel szükséges kiméretni a fekhelyemet, földsugárzástól mentes helyre kell tenni. Ezt meg is tettük, egy kicsit furcsán nézet ki az ágy a szobában, de a cél érdekében mindent megtettünk.

 

A lakásból és a rám tapadt szellemet is átsegítették a túlvilágra.

Az étkezési szokásomon is változtattam. A lehetõségekhez képest csak egészséges, õshonos állatok húsából készült ételeket fogyasztom, a tönkölybúzalisztbõl és a teljes kiõrlésû lisztbõl készült kenyeret és süteményeket. Elkezdtük Kopcsányi  Mártával a talpmasszírozást, és Kopcsányi Ildikóval az energiával történõ célzatos kezeléseket. Nagyon szerettem járni ezekre a kezelésekre, már akkor is úgy éreztem, jó helyen vagyok és megszûnik a problémám.

 

A Szellemi Iskolában az elsõ kurzust már lekéstem, de a másodikba bekapcsolódtam. Ez a kurzus éppen a szellemgyógyászat volt. Ekkor már 6 hete viseltem állandó katétert és a második próbálkozás, hogy elinduljon a vizelet. Nagyon vágytam rá, hogy sikerüljön. És megtörtént a csoda, András kihívott a színpadra, és ott együtt megcsináltuk a szellemmûtétet. Már ott éreztem, mintha kiment volna belõlem valami. Megborzongtam. Egy hét után teljesen helyreállt a vizeletürítés.

 

Ezért nagyon hálás vagyok Andrásnak, Hegedûs Máriának, Kopcsányi Mártának és Kopcsányi Ildikónak. Köszönöm Szentjeinknek, akik megengedték, hogy részesüljek ebben a csodában.

Ezután is lelkesen jártam a kurzusokra, energiakezelésekre, talp- és hátmasszírozásokra. A csigolyáim is jelezték a rám telepedett gondokat, de Martin Ferenc többszöri próbálkozással ugyan, de helyre rakta. Hálás köszönet neki is.

 

Megfogadtam András tanítását, hogy ami nem mûködik már hosszú ideje, azt ne folytassuk, mert az is megbetegíthet, a Jóisten csak azon tud segíteni, aki igaz, és nem él hazugságban. Ebbõl merítve, kiléptem egy rég nem mûködõ házasságból. Rátaláltam egy csodálatos asszonyra, akivel azonos rezgésen, hullámhosszon vagyok. Nagyon vágytam már ilyen szeretetteljes légkörre. Olyan érzéseket hoztunk ki egymásból, amit már azt hittük nem is létezik. Ezért nagyon hálás vagyok.

 

Azzal, hogy kiléptem a nem mûködõ házasságból nagyon sok új problémával kellett szembesülnöm. Nem voltam még elég okos hogyan kell ezeket a helyükön kezelni. A stressz olyan görcsöt okozott bennem, hogy újból elõjött a prosztata problémám a vizelet elzáródással.

Négy hónapot küzdöttem végig állandó katéterrel. Hiába voltak jók az eredményeim (a computer is kimutatta), a görcsöt nem tudtam oldani.

 

Úgy döntöttem, megmûttetem magam. Nagyon sok támogatást kaptam szellemben is, meg másban is Andrástól, és az elõzõekben említett gyógyítóktól. Nagyon hálásan köszönöm!

 

2011. februárjában megmûtöttek, nem féltem, mert tudtam, hogy sikerülni fog. Sikerült! Már a mûtét után egy héttel minden mûködött, amiért minden áldott nap hálás vagyok.

Nem éltem meg kudarcként, hitemben nem ingatott meg, mert tudom, hogy nagyon sokat kell még tanulnom, hogy minden szituációt úgy kezeljek, mintha egy filmet néznék, és ne rágódjak rajta sokáig.

 

Ebben a szellemben, hitben élek tovább, tudom, hogy minden megoldott feladat után jön egy újabb, nagyobb, ezzel emelkedik szellemünk. Nagyon sok tervem van és álmom, ami arra vár, hogy megvalósítsam!

 

Isten – Isten