O. Julianna ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 98

Összesen: 48842 pont

O. Julianna

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 7989 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 40851 pont (4089 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 2 pont (1 fotó)

Összesen: 48842 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Kimerültség

Martin Ferenc

  • Derékfájás - lumbago
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Nyakfájás - cervicalgia
  • Vállfájás - omalgia

Magamról

 
*
Nagyon rosszkedvû voltam, amikor Kopcsányi Ildikó gyógyítóhoz fordultam segítségért. Nagyon le voltam gyengülve energetikailag, lelkileg, fizikailag. Nagyon szomorú voltam. Már kilenc hónapja kerestem új munkahelyet, sajnos mindenütt elutasítottak.
 
Egy létközben rekedt szellem is volt hozzám kötõdve, Hegedûs Mária a túlvilágra engedte ezt a szellemet. Energetikailag annyira le voltam gyengülve, hogy Kopcsányi Ildikó segítségét is kértem. Ildikó lelkileg megerõsített, lényegesen jobb állapotban mentem el tõle, mint ahogy idejöttem. Aznap délután háromkor telefonhívást kaptam, (megpályáztam egy állást) meghívtak egy megbeszélésre, hogyan tovább. Fogolyszabadító Boldogasszony napja volt, amikor ezt a telefonhívást kaptam. Ennek én nagyon örültem, mert régóta vártam már erre a lehetõségre. Elmentem az állásinterjúra, meghallgattak, megnyertem a pályázatot. Nagyon boldog voltam, mert már majdnem elvesztettem a reményeimet is.
 
Fogtam egy papírt és egy ceruzát, leírtam, hogy milyen irodai környezetet szeretnék, milyen kollégákat és milyen fõnököket. Kedves, megértõ, segítõkész kollégákat és korrekt fõnököt szeretnék. Nekem ebben ezidáig nem volt szerencsém. Az új munkahelyen széles mosollyal fogadott az osztályvezetõ asszony, a kollégák is nagyon kedvesek voltak. Ezen én magam is meglepõdtem. A megbeszélés után a gyakorlatban is megmutatták, mi lenne az én feladatom. Nagyon boldog voltam. Én magam is meglepõdtem azon, hogy ez így mûködik a valóságban.
 
Köszönöm szépen a segítséget!
*