O. Julianna ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 98

Összesen: 47402 pont

O. Julianna

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 7828 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 39572 pont (3961 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 2 pont (1 fotó)

Összesen: 47402 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Kimerültség

Martin Ferenc

  • Derékfájás - lumbago
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Nyakfájás - cervicalgia
  • Vállfájás - omalgia

Magamról

 
*
Nagyon rosszkedvû voltam, amikor Kopcsányi Ildikó gyógyítóhoz fordultam segítségért. Nagyon le voltam gyengülve energetikailag, lelkileg, fizikailag. Nagyon szomorú voltam. Már kilenc hónapja kerestem új munkahelyet, sajnos mindenütt elutasítottak.
 
Egy létközben rekedt szellem is volt hozzám kötõdve, Hegedûs Mária a túlvilágra engedte ezt a szellemet. Energetikailag annyira le voltam gyengülve, hogy Kopcsányi Ildikó segítségét is kértem. Ildikó lelkileg megerõsített, lényegesen jobb állapotban mentem el tõle, mint ahogy idejöttem. Aznap délután háromkor telefonhívást kaptam, (megpályáztam egy állást) meghívtak egy megbeszélésre, hogyan tovább. Fogolyszabadító Boldogasszony napja volt, amikor ezt a telefonhívást kaptam. Ennek én nagyon örültem, mert régóta vártam már erre a lehetõségre. Elmentem az állásinterjúra, meghallgattak, megnyertem a pályázatot. Nagyon boldog voltam, mert már majdnem elvesztettem a reményeimet is.
 
Fogtam egy papírt és egy ceruzát, leírtam, hogy milyen irodai környezetet szeretnék, milyen kollégákat és milyen fõnököket. Kedves, megértõ, segítõkész kollégákat és korrekt fõnököt szeretnék. Nekem ebben ezidáig nem volt szerencsém. Az új munkahelyen széles mosollyal fogadott az osztályvezetõ asszony, a kollégák is nagyon kedvesek voltak. Ezen én magam is meglepõdtem. A megbeszélés után a gyakorlatban is megmutatták, mi lenne az én feladatom. Nagyon boldog voltam. Én magam is meglepõdtem azon, hogy ez így mûködik a valóságban.
 
Köszönöm szépen a segítséget!
*