Norbert Norbert ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 104

Összesen: 46924 pont

Norbert Norbert

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 11606 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 35318 pont (3563 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 46924 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Fekélyes vastagbélgyulladás - colitis ulcerosa
  • Vastagbélgyulladás - colitis

Kovács - Magyar András

  • Fekélyes vastagbélgyulladás - colitis ulcerosa
  • Földsugárzás okozta gondok

Martin Ferenc

  • Derékfájás - lumbago

Magamról

*

K. Norbert vagyok. Komoly problémám volt a bélrendszeremmel, a vastagbelemmel. Nagyon sok orvosi kivizsgáláson voltam.

 

Vastagbéltükrözésen kötöttem ki. Itt állapították meg, hogy fekélyes vastagbél – gyulladásom van. Már nem volt felszívódás a bélbe, ezáltal nagyon lefogytam. Másfél éven keresztül napi 5-6 hasmenésem volt, állandó jelleggel. Fizikálisan teljesen legyengültem, nagyon rossz volt a közérzetem. A vastagbélgyulladásom egyéb gondokat is okozott, pl. gyomorsavtúltengést. Egyik baj után jött a másik.


Az orvosok miután megállapították mi a problémám, nem garantáltak semmilyen gyógyulást, csak valamilyen szintû javulást, szinten tartást valószínûsítettek. Persze ez rengeteg gyógyszer beszedésével járt volna. Elkezdtem a gyógyszerese „terápiát”. Egy hónapon át szedtem a gyógyszereket. Tovább nem tudtam szedni, mert annyira komoly mellékhatásai voltak a gyógyszerszedésnek. Talán még rosszabb helyzetbe kerültem, mint elõtte. A mellékhatások abban jelentkeztek, hogy egyre gyengébb lettem, a gyomorsavtúltengésem olyan szintre felment, hogy éjszakánként a torkomig feljött, és hólyagosan marta a nyelõcsövemet.

 

Visszamentem a professzor úrhoz, elmondtam a panaszaimat. Azt mondta, hogy ez természetes dolog, szedjem tovább a gyógyszert, ha valami egyéb gondom elõjön, arra újabb gyógyszert elõír. Elgondolkodtam, 32 éves vagyok, vajon milyen jövõm van ilyen állapotban? Nem tudtam elképzelni, mi lesz így velem, hogyha gyógyszereken kell élnem, amelyektõl még több bajom elõjön a mellékhatásoktól, és ebbõl adódóan még több gyógyszert kell szednem. Elkeseredtem. Teljesen kikészültem, már alig vonszoltam magam, el voltam szürkülve, 20 kg-t fogytam.


Eljöttem az Energia Gyógyító Központba. Hegedûs Máriánál és Kopcsányi Ildikónál voltam gyógykezelésen, Martin Ferencnél masszázson. Majd talpmasszázson voltam Kopcsányi Mártánál. Azóta teljes mértékû javulást tapasztalok, a várakozásaimat is felülmúlta. Az egészségi állapotom most 100 %-os, híztam 5 kg-t, teljesen jól érzem magam.

.

.

.

.

EspanolSoy K. Norbert, tenía serios problemas del sistema intestinal y del intestino grueso por lo que me sometí a muchísimos exámenes médicos. 

 

Acabe en la colonoscopía donde me diagnosticaron que el intestino grueso tenía úlceras superficiales y me informaron de que este no tendría la suficiente capacidad de absorción y debido a ello iba perdiendo peso.  Durante un año sufría de diarreas con una frecuencia diária de 5 ó 6 veces, a nivel físico se me debilito no me sentía nada bien y a todo ello se sumo el ascenso de jugos gástricos y un problema vino después del otro.

 

Los médicos después de haberme diagnosticado con la enfermedad no me garantizaron la recuperación y no les daba buena impresión mi caso.  Como se debe en estos casos, empecé a tomar muchos medicamentos y comenzó el tratamiento de medicamentos durante un mes que me obligo a dejar de tomar medicamentos por las fuertes consecuencias segundarias de las mismas que acabaron enfermándome más en vez de ayudarme recuperar de la enfermedad. Me sentía más débil, me subió el nivel de jugos gástricos  del estomago por las noches y me salieron ampollas en la superficie de mi garganta por los efectos segundarios.

 

Volví a acudir a mi médico y le comente mis problemas y lo único que me dijo que todo ello era normal y que siga con mis medicamentos y en caso de tener otros problemas me suscribirá más medicamentos.  ¿Me puse a pensar qué futuro me esperaría en este estado con 32 años? Qué me pasará si tuviera que vivir en medicamentos por los que me salen efectos segundarios y me toca de tomar más medicamentos para aliviarlos. Me amargue por completo y apenas podía caminar, me puse my pálido y perdí 20 kilos.

 

Me vine al Centro Clínico Kovács Magyar-András, acudí a tratamientos curativos a Hegedûs Mária, Kopcsányi Ildikó y también a masaje curativo a Martin Ferenc y acudí a masaje de pie a Kopcsányi Márta. Me ha superado las expectativas la recuperación total de mi salud, me encuentro bien sano, engorde 5 kilos y el estado de mi salud es 100%.