* Pál * ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 132

Összesen: 22265 pont

* Pál *

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 5087 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 17178 pont (1724 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 22265 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Martin Ferenc

  • Derékfájás - lumbago
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Porckorongsérv - discus hernia
  • Ínhüvelygyulladás - tenosynovitis
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae

MagamrólV. Pál vagyok. 2007. márciusában kaptam agyvérzést, lebénult a fél oldalam. Kórházban voltam két hónapig, gyógytorna által tudtam újra járni.

Nagy fájdalmakkal járt a mozgás, inkább vonszoltam magam, mint jártam. Azóta nagyon nehezen közlekedtem, a lépcsõzés egy külön megpróbáltatást jelentett számomra. Sajnos mindenütt lépcsõzni kell. Már a sima úton való közlekedésnél is problémáim voltak, egyensúlyzavarom volt.
 
Most, a szellem - elengedés szertartása után olyan, mintha kicseréltek volna. Felszabadult vagyok, határozottabban megyek, nincs egyensúlyzavarom, nincs fájdalmam.
 
Korábban nagyon remegett a bal kezem. Amikor felálltam ülõhelyzetembõl, beremegtem, Most nincs ilyen remegés, sem a kezemen, sem a lábamon. Könnyebbnek és felszabadultnak érzem magam. Boldog vagyok, hogy Hegedûs Mária elengedte rólam a hozzám kötõdött szellemeket a túlvilágra!  Ez most egy csodálatos érzés! Nem emlékszem mikor mosolyogtam utoljára, és arra sem, mikor voltam fájdalommentes. Visszanyertem önmagam, szinte pillanatok alatt.
 
- Elmúlt a fájdalma?
 
Megszûnt a fájdalom, nem érzek semmilyen fájdalmat. Az elõbb próbáltam lehajolni, és minden további fájdalom nélkül a kezemmel megérintem a padlót. Azelõtt ezt nem tudtam megcsinálni, ilyenre korábban nem voltam képes. Korábban, amikor a postán sorba kellett állni, le kellett ülnöm, mert öt percnél tovább nem tudtam állni egy helyben. Most semmilyen fájdalomérzetem nincs.
 
- A járás könnyebben megy?
 
Tökéletesen járok! Szinte hihetetlen, milyen sokat változtam! Ez boldogsággal és örömmel tölt el! El sem tudom mondani, azt az örömöt, hogy megszûnt a fájdalmam! Ez csodálatos érzés!

 

Egy orvosi kivizsgáláson porckorongsérvet (discus hernia) állapított meg az MRI. Ezen kívül a kezemben ínhüvelygyulladás (tenosynovitis) volt, minek következtében szinte minden kihullott a kezembõl. A bal térdemben olyan fájdalom tört elõ, amelytõl mozgásom lekorlátozódott. A nyakamat pedig szinte egyáltalán nem tudtam mozgatni sem jobbra, sem balra.

 

Az agyvérzés és féloldali bénulás egy hatalmas figyelmeztetés volt számomra, hogy most már magammal is kellene foglalkoznom. A bénulás miatt gyógytornára vitt a feleségem, amikor hallottuk az egyik ismerõsünktõl, hogy létezik egy gyógyító központ, ahol szinte minden betegséget sikeresen gyógyítanak. Utólag kiderült, Kovács - Magyar András módszerével gyógyítókról beszélt.

 

Régebben hallottunk már róla, de mikor már többször hall valamit az ember, csak akkor lesz nagyobb a bizalom. Amikor elõször felkerestük a Kovács – Magyar András módszerével gyógyítókat, kiderült, hogy földsugárzásban van a fekhelyünk. Kimérettük a fekhelyünket, földsugárzás-mentes, „jó helyre” tettük az ágyunkat, ezután elkezdõdhetett a gyógykezelés.

 

Martin Ferenc gyógyító kezei alá kerültem. Akkor még feleségem vette le a ruháimat, mert nem igazán engedelmeskedtek az alkatrészeim. Az ágyra is csak nehezen tudtak ketten felrakni. Az elsõ kezelésre mindent mondhatok, kivéve azt, hogy jó volt. Ami utána történt, az viszont csodálatos és megdöbbentõ volt. A derekam iszonyúan fájt, szinte állandóan a kezelés elõtt, de a kezelés után szinte teljesen megszûnt a fájdalom. Egy kicsi, tompa fájdalom maradt, ami a második kezelés után teljesen elmúlt.

 

A kezemben lévõ gyengeség (aminek következtében a tárgyak állandóan kiestek belõle) megszûnt, és visszatért bele az erõ. A második kezelésnél a feleségem nem volt jelen a ruháim levételénél, egyedül vetkõztem le. Az ágyra is könnyebben másztam fel, nem okozott akkora gondot. A térdemmel pedig már le tudtam guggolni, a cipõmet is le tudtam venni.

 

A nyakammal már meg tudok fordulni a lányok után, bár még nem igazán tudom minek, de talán még rájövök hamarosan. Amikor a harmadik kezelésre mentem, tudtam, hogy a lehetõ legjobb helyen vagyok, mert mióta gyógykezelésekre járok, látványos javulás történt. Még nem gyógyultam meg teljesen, de ismerõseim csodálkozva figyelnek, hogy milyen gyors változáson megyek keresztül.

 

Nagyon örülök, hogy megismerhettem Kovács - Magyar Andrást és gyógyító módszerét. Köszönöm, hogy ilyen gyorsan és eredményesen halad a gyógyulásom. Martin Ferenc azt mondja, hogy ha azokat a gyakorlatokat, amiket mutatott, házi feladatként elvégzem, sokkal hamarabb fogok talpra állni.

Hálásan köszönöm gyógyulásom.