Taletta Taletta ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 124

Összesen: 26885 pont

Taletta Taletta

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 4653 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 22232 pont (2226 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 26885 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Martin Ferenc

  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Derékfájás - lumbago
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Nyakfájás - cervicalgia

Magamról

*
A mellettem ülõ hölgy Norvégiából érkezett a beteg kislányával.
 
A kislány tíz éves koráig egészségesen élt, tudott járni, szaladni, tudott beszélni is. Egy-két hónap leforgása alatt elvesztette a beszédképességét. A járása nagyon merevvé, szögletessé vált, olyanná, mint a mozgássérülteké.
A kislányt elhoztuk a Gyógyító Központba, Hegedûs Máriához, aki a túlvilágra engedte a kislányhoz kötõdött szellemet. A kislány teste vízér sugárzásában volt éjszakánként, részben ez okozhatta a problémáit. A szellem elengedése után a kislányt Martin Ferenc gyógyító masszírozta.
 
A kezelések után, ahogy az autóhoz mentünk, a kislány magától tudott járni, nem kellett tartani. A lány csak úgy tudott menni, ha valaki állt mellette és fogta, mert annyira elvesztette az egyensúlyát, hogy elesett volna. A szellem elengedés szertartása alatt a kislány egy hatalmasat sóhajtott, megnyugodott, a szeme kitisztult, majd csendben lefeküdt pihenni.
 
- Mit tapasztaltál a masszírozás közben? - kérdezzük Martin Ferenc gyógyítót.
 
- Éreztem, hogy elég feszülten, mereven fekszik le a kislány. Hasra nem tudott feküdni, csak oldalt és a hátára. Ülve masszíroztam õt, azokat a fogásokat, amiket úgy gondoltam, hogy végig kell csinálnom. A masszázs eredményén én is megdöbbentem, a kislány felállt, kihúzta magát, egyedül tudott járni. Nagyon örültem, nagyon boldog voltam, hogy ilyen eredményes volt a masszázs.
 
- Érdemes volt Norvégiából eljönni, az eredményen felbuzdulva az édesanya is eljött, hogy Martin Ferenc õt is masszírozza meg.
- Köszönjük szépen!