Molnár Soós Noémi ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 66

Összesen: 79125 pont

Molnár Soós Noémi

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 13131 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 65992 pont (6615 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 2 pont (1 fotó)

Összesen: 79125 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

 • Földsugárzás okozta gondok
 • Álmatlanság - insomnia
 • Félelem
 • Szorongás

Kovács Enikő

 • Kapcsolati problémák

Kopcsányi Ildikó

 • Agyvérzés - apoplexia cerebri
 • Bénulás - paralysis
 • Félelem
 • Szorongás

Martin Ferenc

 • Csonthártyagyulladás - osteoperiostitis

Dr. Pálus Attila

 • Nyakfájás - cervicalgia

Magamról

Az interneten találtam rá Kovács - Magyar András iskolájára 2006-ban. András elõadásain rádöbbentem arra, hogy mi vagyunk felelõsek saját gyógyulásunkért, egészségünkért. Meg kell szüntetni a betegség kiváltó okait, meg kell változtatni a táplálkozásunkat, gondolkodásunkat és ezután egy pár kezeléssel meggyógyulhatunk.

 

Szakember által kimért földsugárzás-mentes helyre helyeztük a fekhelyünket családommal együtt. Édesanyám ezt követõen letette az altatókat. Azelõtt álmatlanságban szenvedett az ágyát keresztezõ földsugárzások miatt, évekig altatókat szedett. Egy másik problémája is megszûnt édesanyámnak, kétszer volt preinfarktusa a földsugárzások miatt. Mióta földsugárzás-mentes helyre tettük az ágyát, nem volt ilyen problémája.

 Kovács-Magyar András munkatársa visszasegítette az édesapámhoz kötõdött szellemet a túlvilágra. Édesapám teljesen megkönnyebbült, úgy érezte, mintha egy mázsás súlyt vettek volna le a hátáról, teljesen megváltozott, sokkal nyugodtabb lett. Lakásunkban 3 szellem volt, éreztük a jelenlétüket, feszült volt a hangulat, rémálmokat is okoztak. Kovács - Magyar András munkatársa lakásunkból visszasegítette a túlvilágra az itt rekedt szellemeket. Ezután sokkal jobb lett a hangulat a lakásban, nem veszekszünk, nyugodtabbak, türelmesebbek vagyunk egymással szemben, és megszûntek a rémálmaink.                      

 

Több évvel ezelõtt autóbalesetet szenvedtem, azóta szinte állandó szorongás, félelem volt bennem. Ezt segített feloldani Kopcsányi Ildikó emléksúly-levétellel. Egy régi rossz párkapcsolatom emléksúlyától Kovács Enikõ segítségével szabadultam meg. Sikerült magam mögött hagyni a múltamat és most már a jövõt tudom tervezni. Mindenkinek azt tanácsolom: ne engedje, hogy régi rossz emlékek húzzák vissza, forduljanak bizalommal Kovács - Magyar András munkatársaihoz, akik szakértelemmel segítik a rossz emlékek feloldását, és így az ember tovább tud lépni, felszabadultan éli tovább életét.

      

Tavaly csonthártyagyulladás alakult ki a jobb lábfejemnél, 10 napig ágyban feküdtem, nem tudtam járni, elviselhetetlen fájdalommal járt ez a betegség. Az orvosok kenõcsöt ajánlottak, de ez nem segített egyáltalán. Egy ismerõsöm bekísért az Energia Gyógyító Központba, ahol Hegedûs Máriától kértem segítséget. Õ a túlvilágra segítette a hozzám kötõdött szellemet, és energiával kezelt, Martin Ferenc pedig masszázzsal segített. 1-2 napon belül elmúltak a panaszaim, újra tudtam járni.

      

Nagyapám egy évvel ezelõtt agyvérzést kapott, és lebénult a fél oldala, beszélni sem tudott. Az orvosok nem sok jóval kecsegtettek, azt mondták, ha felépül, nagyon lassú folyamat lesz. Kopcsányi Ildikó segítségét kértem, aki szellemmûtéttel segített. Ezt követõen nagyapám állapota 2 hét alatt látványosan javult, teljesen felépült, újra jár, beszél. 

 

Kovács - Magyar András Szellemi Iskolája megváltoztatta az életemet, a világról alkotott képemet. Sok kérdésemre választ kaptam Andrástól, amik elõtte évekig kavarogtak bennem, és senki nem adott rájuk választ. A szellemek létezésérõl nem nagyon beszélnek a világban, vagy ha igen, úgy mutatják be, hogy az emberek félnek tõlük, és inkább elzárkóznak ezektõl a dolgoktól. Andrástól tudtam meg, hogy létezik szellemvilág, mi is szellemek vagyunk, akik testben élünk, leélünk egy földi, halandó életet, utána átmegyünk a túlvilágra, ahonnan újra leszületünk. Azóta nyugodt vagyok, és nem félek. András megtanította nekünk a szellemvilág mûködését, szabályait. Megtanított bánni az érzelmeimmel, gondolataimmal.  

 

 András vezetésével több misztikus úton vettem részt (Spanyolországban, Franciaországban, Lengyelországban), ezek az utak nagy hatással voltak rám. András megmutatta nekünk a titkokat, amik ott rejlenek a gótikus katedrálisokban, számos épületen, festményeken, szobrokon, misztikus helyeken. Megmutatta nekünk a jelképeket, és megtanította, hogy mit jelentenek a jelképek. Így most bárhova megyek a világba, felismerem a jelképeket, meglátom az összefüggéseket. Megmutatta nekünk a történelem ellentmondásait, és egy más, új szemszögbõl beszélt nekünk Európa és a világ történelmérõl, ahol minden-mindennel összefügg és megtaláljuk a választ a miértre.