Szigeti Szilvia ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 14

Összesen: 157233 pont

Szigeti Szilvia

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 20299 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 136934 pont (13958 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 157233 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Vastagbélgyulladás - colitis

Martin Ferenc

  • Derékfájás - lumbago
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Vállfájás - omalgia

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Kovács Enikő

  • Kapcsolati problémák

Magamról

Évek hosszú sora alatt több olyan betegségem alakult ki, melyeket részben a mai rohanó, túlhajszolt, stresszes életmódnak, részben pedig a fokozott fizikai munkámnak, a több évig fûtetlen helyiségben való tartózkodásnak a következményeként alakult ki. Vastagbél- és hólyaggyulladás, állandó fázó érzés, hajhullás, valamint keresztcsont elmozdulás.

 

2004-ben egy ismerõsöm tanácsára kerestem meg Kovács - Magyar András Gyógyító Központját. Tanácsukra elsõ lépésként lakhelyemen kimérettetem az egészségre káros földsugárzásokat. Ekkor döbbentem rá, hogy ezek mennyi problémát tudnak okozni, s mivel ezeket a káros sugárzásokat eddig nem ismertem, iskolában nem tanultuk, háztervezéseim alkalmával nem számoltam velük.

 

Hegedûs Mária segítségével a létközben rekedt szellemeket elengedtük a túlvilágra, a lakásomból, munkahelyemrõl és önmagamról. Rendkívüli megkönnyebbülést éreztem és kollégáim is megjegyezték, hogy sokkal energikusabb vagyok, mint eddig. Martin Ferenc masszázsa és Pintér Mirkó idegrendszer regeneráló masszázsa segítségével a keresztcsontom is a helyére került, s oldódtak a feszültségeim.

 

Kopcsányi Ildikó, Kastner Ria energiakezeléseik, valamint Kopcsányi Márta talpmasszírozása hatására a gyulladásaim tünetei lecsökkentek, s egyre jobban éreztem magam. Az alkalmazott módszerek felkeltették érdeklõdésemet és elkezdtem járni a Szellem Iskolába, ahol egy csodálatos gyógyító rendszert ismertem meg. Ekkor tudatosult bennem, hogy a teljes gyógyulásomhoz alapjaiban meg kell változtatnom önmagamat, az életmódomat, az étkezési szokásaimat, az emberekhez fûzõdõ kapcsolatomat és el kell hagynom minden olyan negatív gondolatot, tényezõt, mely lecsökkenti életenergiámat.

 

Önmagunkra és közvetlen környezetünkre külsõ szemmel történõ ránézést, a tulajdonságok, helyzetek érzelemmentes meglátását tartom az élet egyik legnehezebb feladatának. Ha ezt meg tudjuk tenni, nagy esély van arra, hogy tudunk önmagunkon és kapcsolatainkon változtatni. Ebben nagy segítségemre volt Kovács Enikõ tenyéranalízise, aki rádöbbentett eddig nem ismert tulajdonságaimra.

 

Hálás, szeretetteljes köszönettel tartozom Kovács - Magyar Andrásnak, a  Gyógyító Központ összes munkatársának.