EdinaA Edina ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 103

Összesen: 46244 pont

EdinaA Edina

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 7462 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 38782 pont (3886 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 46244 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Martin Ferenc

  • Derékfájás - lumbago
  • Térdfájdalom - gonalgia
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Nyakfájás - cervicalgia

Magamról

*
R. Edina vagyok. Csonthártyagyulladás alakult ki a sarkamban tavaly tavasszal. A csonthártyagyulladás borzasztó fájdalommal járt. Minden lépésnél egy hasogató – szúró fájdalmat éreztem. Panaszaimmal elõször a sportkórházba mentem. Ott azt mondták, hogy gyulladáscsökkentõket szedjek, ha ez nem használ, a szteroid injekciókra kellene áttérnem, ha ez sem segítene, következne a mûtét.
 
Én ebbe nem nyugodtam bele, hallottam Kovács – Magyra András gyógyító módszerérõl, gondoltam megpróbálom. Eljöttem Hegedûs Máriához. Két gyógykezeléssel teljesen megszûnt ez a problémám. Azóta teljesen jól vagyok, semmilyen fájdalmat nem érzek. Ennek nagyon örülök. Most Martin Ferenc gyógyítóhoz járok, mert a derekam is fájt. Reggelente, miután felkeltem az ágyból éreztem, hogy húzódik a bal oldalam. Gondoltam kipróbálom a kezelést, a masszázst. Martin Ferenc „helyrerakott” rendesen. Kiropogtatta porcikáimat, a kimozdult csigolyáimat is helyre tette. Ez a problémám is megszûnt.
A nyaki csigolyák meszesedése is megoldódott a masszás alkalmával. Lehetett hallani, ahogy szinte „lepattog” a nyaki csigolyáimról. Nagyon örülök, hogy ide kerültem.
 
A nyolcvan éves édesanyámat is elhoztam Martin Ferenchez masszázsra. Fájt a dereka, a térde, idõnként alig bírt mozogni. Anyukám három kezelést kapott. Már teljesen jól van, a vállával is tud körözni, könnyedén meg tud csinálni olyan dolgokat is, ami elõtte nehezen ment neki. Azóta fitten, fiatalosan mozog, ennek nagyon örül.
Köszönjük szépen!