Magyar Viktória ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 1

Összesen: 516599 pont

Magyar Viktória

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 67448 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 449151 pont (45647 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 516599 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Bokatörés
  • Álmatlanság - insomnia
  • Alvászavar - dyssomnia - somniopathia
  • Félelem
  • Hányinger - nausea - vomituritio
  • Magas vérnyomás - hypertonia
  • Szédülés - vertigo
  • Szív- és érrendszeri betegség - morbus cardiovascularis
  • Szorongás

Martin Ferenc

  • Bokatörés

Magamról

Magyar - Hungarian 

A belsõ világunk hírportáljának neveztem el a Matrix Drops Computert (MDC), amely több dimenziós személyre szabott eligazodást adott önmagamról. Pythagoras világképe és az általa felépített rendszerek, térképek csak a földi orientációra jók, de nem lehet általuk, lelki- és szellemi magasságokban eligazodni. A Matrix Drops Protokollal (MDP) azt is megértettem, hogy a legmodernebb korújítás nem mûszaki, hanem szemléleti!

 

A ”gyilkos védelmek” és a károsító hatások elkerülése, különös felszabadulást hozott életemben.

 

A napsugárzás kerülésének téveszméjét tudatni kell az emberekkel, hiszen a D-vitamin beépülésnek egyik legnagyobb gátja a faktoros napvédõ krémek alkalmazása.

 

A káros földsugárzások felett való tartózkodás, energiastruktúránkra gyakorolt zavartkeltõ hatása szinte minden szervünkben kóros folyamatokat indít el.

 

Glutén, tej, tojásfehérje, cukor, hormonnal kezelt állatok húsa, a bennünk lévõ romboló információk miatt autóimmun betegségek forrásai lehetnek, hiszen nem emberi fogyasztásra valók.

 

A védõoltások mellékhatásainak energia- és információ zavarait pedig egyre többen elismerik, felismerik.

 

Mindezeket magam is megtapasztaltam, de most a kivezetõ utat is megtudhattam a MDP-nek köszönhetõen. Nem könnyû lemondani a régi megszokott ételeinkrõl, vagy a kellemes, de annál ártalmasabb szokásainkról. Azonban az új tudás birtokában a vonzerejük gyorsan elhalványul. Az ideális súlyomat is könnyebb megtartanom, amióta kiiktattam az étrendembõl, a szokásaimból mindazt, amire soha nem is lett volna szabad rászoknia az emberiségnek.

 

Az eugenikusok manipulálják a lakosságot. Ilyen például, amikor támogatják a genetikailag módosított élelmiszerek fogyasztását. Ráadásul, szintetikus vegyszereket használnak már az élelmiszeriparban is. Tény, hogy a mai eugenika áldozatai, saját akaratukból állnak sorba mindezekért. Ma már vallom, megváltozott környezetünkben, csak ezzel az új szemléletmóddal lehet elérni az önmagunkról felállított, áhított egyéniség képet. Amikor megéreztem, hogy az új szemlélettel megvilágosodok, elindultam az életkultúrám új útján. Letettem a régi szemléletemet, mert azok már nem tükrözték a mai valóságot. A mai ember érzelmi, gondolati, kapcsolati, lelki és szellemi útvesztõk keresõje. A bizalom, az önbizalom a kulturáltságunk, a magunkról alkotott képek függvénye. Azért vált a mai ember önmaga legnagyobb ellenségévé, mert nem ismeri önmagát.

 

A MDC eddig nem ismert módon, mindannyiunk elé tárja esszenciális lényegünket, erõsségeinket és ugyanígy gyengéinket, téveszméinket, és ami még ettõl is megdöbbentõbb, az aktuális sorsfeladatunkat.

 

Akinek mindez szemben áll a korábbi meggyõzõdésével, annak ajánlott az eddigi tévhiteit letenni, és új szokásokat kialakítani, hogy élete sikeresebb, boldogabb valamint kiegyensúlyozottabb legyen.  

 

„Ahhoz, hogy valami olyat kapj az élettõl, amirõl álmodsz, valami olyat kell tenned, amilyet még soha nem tettél. Változtass! „ A MDC arra született, hogy egyre több önismeretre, összefüggésre és a tudás szerzés örömére megtanítson bennünket. Mindezzel ellentétben, megfigyelhetõ az a sajnálatos jelenség, ami már jó ideje zajlik: annak a tudásnak a jelentõs része, amit iskolákban tanítanak nem az emberi jellem- és szellemfejlõdését, hanem az ipart és az üzletet szolgálja leginkább. Ha valaki iskolaképes, még nem jelenti azt, hogy életképes is. Sikereink titka nem mennyiségi tudásban, hanem a minõségben vannak. Az általunk képviselt tudás minõsége pedig a minõségi életünktõl, önismeretünktõl függ. Különös hatalom, ahogy a MDC megnyitja a kaput mindez elõtt.

 

Az érzelmileg harmonikus ember megtudhatja egyéniségének végtelenségét, és hisz abban, hogy megismerheti a másik ember egyéniségének végtelenségét is. A cinikus ember nem hisz magában, és éppen ezért a másik emberben sem. A MDC csak olyan dolgot javasolt számomra, melyet a szellemem elõ kívánt hozni a mélytudatomból, majd azokat a felszínre hozva, elém tárta a jól megválasztott Matrix Dropszokat.