Vida Csaba ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 11

Összesen: 160535 pont

Vida Csaba

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 24385 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 136150 pont (13664 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 160535 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
 • Bőrbetegség
 • Csigolyaelmozdulás - dislocatio vertebrae
 • Depresszió - depressio
 • Derékfájás - lumbago
 • Hajhullás
 • Kapcsolati problémák
 • Stressz
 • Torokgyulladás - angina

Martin Ferenc

 • Csigolyaelmozdulás - dislocatio vertebrae
 • Derékfájás - lumbago
 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae

Magamról

Fiatal korom óta szeretem a könyveket. Büszke vagyok rá, hogy egy gyönyörû könyv-gyûjteményemmel rendelkezem. Könyvtára azonban bárkinek lehet. Könyvet írni, sokkal magasztosabb érzés. Az egyik a tulajdonlás örömét, a másik az alkotás örömét adja. S az alkotás öröme mindent felül tud múlni bennem. Korábban nem jutott eszembe az írás, a Matrix Drops Elit Klub különös szellemisége azonban kizökkentett a hétköznapi gondolkodásból, más aspektusból kezdtem el látni a világot, s benne magamat. Késztetést éreztem, hogy lejegyezzem a bennem végbement változásokat és az átélt fantasztikus élményeket.

 

Életem fontos részét képezi a zene. Gyermekkoromban évekig tanultam hegedülni, de csupán a szüleim kedvéért, s nem leltem igazán gyönyörûségemet benne. Az Elit Klubban azonban olyan zenészek tanítanak bennünket, akik újra életre keltették a zene utáni vonzódásomat. Amikor elmondták, hogy a „first class” emberek klasszikus zenén nõnek fel, akkor elkezdtem komolyzenét hallgatni, talán mert a lelkem mélyén vágytam rá, hogy közéjük tartozhassak. Különösen megfogott az a gondolat, hogy a régi nagy kultúrák emberei csak akkor lehettek elõkelõ társaságok tagjai, ha játszottak valamilyen hangszeren. Néhány hónap után felébredt bennem a vágy, hogy 25 év kihagyást követõen újra hegedüljek. Immár nem kötelességbõl, hanem belsõ késztetés hatására, örömbõl.

 

Mint cégvezetõ, természetesen a minél nagyobb forgalomra és minél magasabb haszonra törekszem. Azonban korábban úgy éreztem, hogy a termelési mutatók határozzák meg az én emberi mutatóimat is. Ma ugyanúgy büszke vagyok a termelési mutatóinkra, ám az igazi örömet a teremtés adja. Az új gondolatok, az hogy írok, zenélek, és folyamatosan képzem magam. Már nem naprakész, hanem percre kész vagyok az új világ információiból. Emellett olyan úriemberek társaságához tartozhatom, akik az új világ programját hordozzák magukban. Évekig lezseren öltözködtem. Ma már élvezem az eleganciát. A társaságunk is megkívánja, hogy megtiszteljük egymást viselkedésünkkel és öltözködésünkkel is. Felemelõ érzés ilyen emberekkel barátkozni, társaságukhoz tartozni. Mindig kerestem azokat a nemes jellemeket, akikre példaként tekinthettem. Ma már igyekszem hasonlítani is hozzájuk.

 

Téli síeléseknél és nyári napozásoknál minden alkalommal gond volt, hogy bõröm nagyon könnyen leégett. Akkor is, ha csak rövid idõre mentem ki, és annak ellenére, hogy igen magas faktorszámú napvédõ krémet használtam. Ma már tudom, hogy a faktort tartalmazó krémek igen károsak. Megismerve a Matrix Drops Day Cream-et, elõször Mexikóban próbáltam ki a hatását. Az elsõ napon reggeltõl késõ délutánig a napon voltam, és estére csupán gyönyörû barnulást tapasztaltam, pirosodást egyáltalán nem. Ezzel a kozmetikummal lehetõséget kaptam élvezni a napfényt.

 

Egyik különös élményem a Matrix Drops Computer-el kapcsolatos. A készülék pontosan kiírta, hogy évekkel ezelõtt egy szituációban halálfélelmem volt, és ennek emléksúlya nyomja a lelkemet, amit szükséges lenne feloldani. Javasolt egy Matrix Drops-ot, amit be is vettem. Magam is furcsállottam, hogy ezt követõen álmomban többször elõjött az eset, pedig elõtte sohasem álmodtam róla. A visszaemlékezések és a Matrix Drops belátásra késztetett. Beláttam, hogy nem a tenger és nem a vihar volt az életveszély oka, hanem az én felelõtlen magatartásom. S amikor ezt beláttam, egyszerre megszûntek a félelmeim. Ugyanis ahogy belátunk valamit, többé nincs dolgunk vele.

 

Rendkívül aktív életet élek, amelyben a munkáé és a tanulásé a fõszerep. A mindennapi kihívások, valamint többszintû cél-elvárásaim könnyen kimeríthetik testi-lelki energiáim. Azonban odafigyelek táplálkozásomra, sportolok, s emellett különös gondot fordítok arra, hogy érzéseimet és gondolataimat egyensúlyban tartsam. Rendszeresen megmérem magam a Matrix Drops Computerrel, és a javasolt cseppek segítségével harmóniában tudom tartani a lelkemet, a kapcsolataimat, érzéseimet és gondolataimat. A Matrix Drops számomra bizonyítottan a sikeres és boldog élet kulcsa lett.