Hefler István ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 57

Összesen: 85165 pont

Hefler István

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 15859 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 69228 pont (6940 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 78 pont (39 fotó)

Összesen: 85165 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Szenvedélybetegségek
  • Szellem okozta gondok

Pintér Mirko

  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Stressz

Kopcsányi Ildikó

  • Kapcsolati problémák

Martin Ferenc

  • Derékfájás - lumbago

Magamról

Kerestem az utamat!
2006. december 6.-án voltam elõször Kovács - Magyar András elõadásán, Kecskeméten. Ezután eldöntöttem, hogy elkezdem az iskoláját, amely 2007. szeptemberében meg is történt. 2008-ban, már újból, de akkor már feleségemmel együtt. Azóta is rendszeresen járok Kovács - Magyar Andráshoz tanulni-fejlõdni.  
 
Amióta megismerkedtem a módszerével - rendszerével, és azt a magamévá, illetve a családunkévá tettük, kitárult elénk egy csodálatosan szép, boldog világ. Lecsendesedtünk, észrevesszük a boldog pillanatokat, perceket, néha órákat, amely oly csodás dolog, hogy csak egy költõ tudná szépen leírni.
 
Sokat változtattunk magunkon, így az egészségünk is. Megváltozott jó irányba, olyannyira, hogy jól érezzük magunkat a bõrünkben. Azért írok többes számban, mert a Nejem, Maja is ugyanúgy érez.
 
El tudja  azt valaki képzelni, hogy a 23 éves házasság, és 27 éves együttélés után is naponta a párjával több mint 1 órát beszélgessen, vidáman jókedvvel, szeretettel???
 
Nálunk ez van! Köszönhetem Kovács - Magyar Andrásnak, feleségének Kovács - Magyar Ildikónak és odaadó szeretetre és tiszteletreméltó kollégáinak, Hegedûs Máriának, Kopcsányi Ildikónak, Kopcsányi Mártikának, Kästner Riának, Pintér Mirkónak, Gergics Tibornak, Dr. Pálus Attilának, Dr. Tóth Mihálynak, Eczeti Mihálynak,hogy csak azokat említsem, akik segítettek nekünk.
 
Köszönöm Nekik a gyógyulásainkat, lelki-családi békénket.
Kérem, tegyék a dolgukat továbbra is, ilyen szeretettel-odaadással!