N.F. Mária ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 118

Összesen: 32334 pont

N.F. Mária

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 5131 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 27203 pont (2723 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 32334 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Martin Ferenc

  • Hátfájás - dorsalgia
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Derékfájás - lumbago
  • Nyakfájás - cervicalgia
  • Vállfájás - omalgia

Magamról

*

Januárban komoly háti fájdalmakkal kerestem meg az orvost. Kiderült, hogy ideggyulladás van a hátamban. Terápiákra küldött. Másfél hónapon át naponta jártam fizioterápiára. Nagyon erõs fájdalomcsillapítókat szedtem, éjszakákat nem aludtam. Teljesen kikészült a gyomrom a sok gyógyszertõl. Nem javultam, napról napra kevesebb lett az erõm.
 
Fiam kereste fel a Kovács – Magyar András Gyógyító Központját, õ hozott el Martin Ferenc gyógyítóhoz kezelésre. Korábban az orvos megtiltotta, hogy masszírozásra menjek, szerinte a masszírozás nem segít a gondjaimon. Az elsõ kezelés - masszírozás után nem fájt többé a hátam. Egy hónapon át hetente jöttem masszázsra, majd kéthetente, most havonta járok. Csak áldani tudom Martin Ferencet. Hegedûs Mária érzékelte, hogy otthonomban földsugárzásban van a fekhelyem. Kimérettem a lakásomat. Ma már földsugárzás mentes helyen alszom.
 
- Most hogy érzi magát?
 
- Nagyon jól érzem magam. Olyan jó fizikai állapotban vagyok, hogy szinte hegyeket tudnék megmozdítani. Erdélyben voltam, egyhetes túrán, hegyet „másztunk”, semmi bajom nem volt.
 
- Említette, hogy mielõtt eljött hozzánk, mozogni sem bírt.
 
- Igen, nem bírtam mozogni, mindenem fájt, teljesen legyengültem. Az orvosom olyan terápiákra küldött, amelyek nem segítettek. Injekciókat adott naponta, az sem segített. A masszírozás viszont segített!
Hálásan köszönöm gyógyulásomat!