Hírek - egészség

VNTV Fesztivál - 2016. május 7. Lurdy ház

511 Megtekintés
VNTV
Első VNTV Fesztivál
2016. május 7-én a Lurdy Házban
 
Mottónk: AZ ÚJ VILÁGUNK FÉSZEKRAKÓI
A Viva Natura Televízió 2016. május 7-én rendezi meg első VNTV Fesztiválját „Az Új Világunk fészekrakói” címmel. A Fesztiválra látogató kedves vendégeink élőben találkozhatnak a VNTV közkedvelt szereplővel, akiktől előadást is hallhatnak. A Fesztiválon a VNTV műsortematikáját követve, négy teremben, több mint 30 előadó készül izgatottan erre az alkalomra. Az előadók többek között és a teljesség igénye nélkül:
 
Balogh Béla, Villás Béla, Jakab István, Dienes István, Nagy Szilvia, Dr. Horváth István, Dr. Drábik János, Dr. Egely György, Dr. Suresh Kv, Egedi-Kovács Melinda, Vezér-Szörényi László, Dr. Földes László, Kovács-Magyar András, Bell Barbara, Csefkó Pál Tamás, Demján-Antal Judit, Dr. Oláh Zoltán, Dr. Szemerey István, Dr. Czíner Ildikó, Golenya Ágnes, Görei-Pap Ildikó, Hatvani Galina, Hatala Ágnes, Kollár Anita, Dr. Lánszki Imre, Dr. Demjén Zoltán, Alexej Garass és Horányi Ágnes.
 
Nem lenne VNTV Önök nélkül, hiszen az elmúlt 5 év a közös fejlődésről, a közös átalakulásról szólt. Mi az Önök gondolatainak a kivetülései vagyunk. A másképp gondolkodás csoporttudata mindenkit magához vonz, aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy felébredt a jelenkor alapvető változásai közepette. Önökkel közösen, új dimenziókat nyitunk. Jelenleg a régi rendszer végső erőlködésének és összedőlésének lehetünk tanúi. A régi világ megszolgálta már a magáét és mi hálával tartozunk neki azért, hogy eljuttatott bennünket idáig. Sokan érezzük úgy, hogy megtiszteltetés a számunkra abban a korban élni, amikor az emberi faj megteszi következő evolúciós ugrását a fejlődésében. Szeretni és tanulni jöttünk erre a világra. De meg is fordíthatjuk a mondatot: tanulni, szeretni jöttünk erre a világra.
 
A Fesztivál lehetőséget ad minden kedves látogatónk számára, hogy megérezze az Új Világ rezgéseit és azokat a végtelen lehetőségeket, amit ez a mostani emelkedés biztosít a számunkra. A nagy kérdés, hogy a most elért fejlődési fokozat az emberiség evolúciójának a legmagasabb szintje-e, hiszen azt hittük eddig is, hogy a homo sapiensnél nincs fejlettebb állapot a földtekénken.
 
Az előcsarnokban egész napos ezoterikus kiállítói vásárt rendezünk, ahol a Viva Natura World Kft. közkedvelt egészségmegőrző termékei is megtalálhatók lesznek. Kóstolási lehetőségekkel, termékmintákkal és termékbemutatókkal is kedveskedünk Önöknek.
 
Ez alkalommal is szerető gondoskodással készülünk mindazok számára, akik természetgyógyászati tanácsadásra, jóslásra, aurafotózásra, személyre szabott aurazenére, bioenergetikai felmérésre, fényterápiára, antioxidáns mérésre, biorezonanciás állapotfelmérésre és kezelésre, stresszoldásra, masszázsra, relaxációs, illetve egyéb kényeztető kezelésekre vágynak.
 
Este 18:00 óra után zenés koncertekkel, valamint sorsolással kedveskedünk vendégeinknek. Zene: Earthsound Live - www.manamana.hu
 
További információk, valamint kedvezményes jegyvásárlás 2016. április 10-ig a www.vntvfesztival.hu weboldalon, valamint minden aktuális információ megtalálható a VNTV és a Viva Natura Facebook oldalait is!
 
Kiállítók jelentkezését várjuk a +36-30-653-5376-os telefonszámon.
A változtatás jogát fenntartjuk!
 
Nagy szeretettel várjuk Önöket!
VNTV Fesztivál szervező Csapata


Tekintse meg az előadások témáit: kattintson ide

Kovács-Magyar András előadásainak témája:

„Amit a komputerek adtak a technikának, úgy az emberi tudatfejlődéshez segíti hozzá a Matrix Drops Computer (MDC) az emberiséget. Csak ez után a lépés után beszélhetünk tudatosabb, egészségesebb, boldogabb életről. Az MDC vissza visz bennünket azokhoz a sarokpontokhoz, ahol a torzulások bekövetkeztek a genetikánkban és a lelkünkben. A MD cseppek ezeket segítenek kijavítani és az emberiséget olyan pályára állítani, ahonnan van továbblépés, mert az emberi erőtartalékok aktivizálódnak, megsokszorozódnak és le tudják küzdeni a mai világ alkotta mesterséges vírusokat, baktériumokat, parazitákat. Lesz erőnk elbánni az önpusztító érzéseinkkel, gondolatainkkal, hiszen a jelen valósága az, hogy az emberekkel bánnak el saját érzései, gondolatai.

Félelmek, család, munka, bizonytalanság, melyek ölik a lelket és ezáltal a testet is. Téveszméink, tévképzeteink feltárásával erejüket veszítik ezek az önpusztító erők.
Korszakokon keresztül az emberek a természetet kívánták leküzdeni. Ma a legnagyobb feladatunk saját természetünk megismerése és nemkívánatos tulajdonságaink felismerése és leküzdése.”  Kovács-Magyar András