Kezelés - Csodálatos gyógyulások

Gerincbetegségek

6820 Megtekintés

Mindennapos fogalommá vált a gerincferdülés ( scoliosis ) - derékfájás ( lumbago ) - meszesedés, ízület beállás, lúdtalp ( pes planus ), gerincsérv ( rachikele ) és a porckorongsérv ( discus hernia ).

 

A kezeléseink nem az orvosi kezelések helyett, hanem azok mellett történnek. Az orvosi kezelések mellet alkalmaztuk a reflexológiai, meditációs (vizualizációs) és energiákat frissítő módszereket.

Ritka az a család, ahol gyereknek vagy felnőttnek gerinc eredetű gondja ne lenne. Lássuk, milyen megoldást rejtenek az ősi gyógyító módszerek. Régi időktől ismert a módszer. Azokat, akik a fent felsorolt problémákat kezelni tudták, a szó szoros értelmében "kezelni", azaz kézzel gyógyítani, csontrakó embernek, az asszonyokat kenőasszonyoknak nevezték hazánkban.                 

Kovács – Magyar András gyógyító körútja:

 

Módomban állt még ilyen emberekkel találkozni és megcsodálni áldásos kezeiket. A meglepő az volt, hogy ez a csoda itt élt közöttünk, sok - sok ezer ember nyert benne megnyugvást, gyógyulást, és mégis alig akadt, aki ezt cselekedte. Megfigyelésem, hogy családokon belül sem maradt meg hagyományként. Én, amikor a fogásokkal találkoztam - saját bőrömön - és csontjaimon tapasztaltam meg az áldásos mozdulatokat - teljesen más világban éreztem magam, és a fájdalmaimtól megszabadulva minden reccsenéssel, mozdulattal csak azon járt a gondolatom, hogy miért nem teszik ezt ezrek, hiszen az emberiségnek soha nem látott szüksége lenne ezekre a kezelésekre, fájdalomtól, nyomorúságtól megszabadító mozdulatokra.

 

Kovács-Magyar András masszázs módszere:


Nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy erről az eddig alig hallott területről minél többet megtudjak. Sikerült is kívánságomat beteljesíteni. A magyar csontrakó emberek után felkerestem határainkon kívül élő magyar testvéreinket is, Felvidéken és Erdélyben. Bizony fogásaikban és módszereikben is másként dolgoztak, mint az addig látottak. Az ismereteimet folyamatosan gyakoroltam, főleg egészséges embereken, ami egy jól eső érzést nyújt ilyen esetben is. A gondviselés megadta, hogy megismerkedhessem az amerikai, ukrán, kínai, majd a japán, és a szigetvilágok gyógyítóival és fogásaikkal.

Több mint háromszáz fogás volt már a tarsolyomban és ötévi folyamatos gyakorlat, a tanítóimnak köszönhetően nem volt szinte olyan gerinc-, illetve izületbeteg, aki helyre hozhatatlan lett volna. A kontinensek fogásait szedtem össze és felhasználtam az addigi ismereteimet is. A gerinchez is úgy nyúltam, hogy előtte rendbe raktam a beteg ember energiáit, magyarul kimértem a lakását, jó helyre fektettem és rendeztem energiáit, majd egy energiával feltöltött masszázs után helyre raktam izületeit, elmozdulásait.

 

Porckorongsérv ( discus hernia ) és

féloldali süketség ( hemianacusis ) csodálatos gyógyulása:

 

 

Gerincferdüléses gyerekek és felnőttek százai egyenesedtek ki egy-két kezelés hatására, lumbágók százaitól köszöntek el gazdáik, meszes nyakak, vállak, forgók mozogtak újra úgy, mint valaha. A kis csodák egy nagy csodává álltak össze. Van néhány betegség, melynek fennállása esetén nem nyúlhat egy gerinckezelő a beteghez, ezek a következők: csontrák ( osteocarcinoma ), erős csontritkulás ( osteoporosis ), és ide tartozott a porckorongsérv ( discus hernia ) és a gerincsérv ( rachikele ) is.

 

Derékfájás ( lumbago ) csodálatos gyógyulása:

 

Azért írom, hogy tartozott, mert mióta sikerült ennek a betegségnek is a mozdulat és terápia sorát kidolgozni, azóta több ezren köszönhetik a műtéttől való megszabadulásukat azoknak a kezeknek, akik a Táltosok hagyatékát összegyűjtve és megőrizve, segítettek az elmondhatatlan fájdalmukon. A nagy álmom az volt, hogy egyszer elérjük majd azt, hogy minden magyar rokonságban lesz egy ember, aki karban tudja majd tartani a rokonság gerincét, egészségét.

Az álom lassan valóra válik, mert ma már nem csak Magyarországon, de világszerte több ezer tanítványom dolgozik a Táltos masszázs módszerekkel, igen magas elismerést szerezve a nemzetünknek.

A Táltos masszázs lényege, hogy a gyógyító soha nem visszateszi a kimozdult izületeket, mint ahogy azt nagyon sokan hiszik, hanem felmasszírozva a fájó, vagy beállt ízület környezetét egy határozott ősi mozdulattal, kimozgatja az ízületet, lehetőséget biztosítva így ezzel arra, hogy helyére mehessen vissza. Az ízület csak akkor képes megmozdulni, ha a körülötte lévő inakat mozgásra bírjuk.

 

Gerincsérv ( rachikele ) csodálatos gyógyulása:

 

 
Amennyiben egy ízület elmozdul, körülötte olyan feszültségek keletkeznek, amelyek megakadályozzák a további elmozdulást, de egyben a visszamozdulásnak is gátat szabnak. Az elmozdult izületet, vagy csigolyát egy másik ízület vagy csigolya igyekszik ellensúlyozni, ez újabb elmozdulást illetve egyensúlyból való kibillenést jelent. Érdekes jelenség, hogy egy jobb forgó ízület gondot a bal váll igyekszik korrigálni, és előbb utóbb a vállon is jelentkezik a gond, a fájdalom. Később a vállat, már a nyak fogja korrigálni, és a nyakban is jelentkeznek a beállások, fájdalmak.

Megfigyelésem, hogy bármilyen gerinc és ízület fájdalom esetén az egész embert kell kezelni, nem csak a panaszos részt. A gerinc gondok nagy része a keresztcsont ( os sacrum ) elmozdulásából ered. Már születéskor gyakori, hogy a csecsemő világra jövetelekor a kis keresztcsontja elmozdul és a vízszinteshez képest, néhány fokkal stabilizálódik. A gond ez után következik, ugyanis a gerinc merőlegesen akar állni a keresztcsontra. Ebben az esetben a gerincnek is el kell mozdulnia a függőlegestől néhány fokkal.

 

Nyakfájdalom ( cervicalgia ) csodálatos gyógyulása:

 

A fejünket viszont nem hordhatjuk a függőleges tengelyünk mellett, éppen ezért a gerinc felvesz egy C alakot, majd később egy S alakzatot. Ezen deformitásoknak vannak kritikus pontjai, amelyek előbb utóbb fájdalommal jeleznek, és látványban is megmutatkoznak.

A hagyományos kezelések általában a fájó pont, vagy pontok enyhítésére koncentráltak, míg a Táltos masszázs az egész gerinc és teljes ízületi rendszer egyensúlyának visszaállítását vállalja.

 

Gerincferdülés ( scoliosis ) gyógyulása:

 


Ennek a módszernek a titkai, a fájdalommentesség energiával érhető el, a keresztcsont visszaállítása vízszintes helyzetbe (bármilyen életkorban) a gerincoszlop egyenesbe hozatala, a lúdtalp boltozatának visszaállítása, és valamennyi (összesen százhuszonhat) ízület átmozgatása a teljes harmónia érdekében. Az első kezelés eredményessége általában hetven - nyolcvan százalék. Az ismételt két-három kezeléssel elérhető, hogy az újonnan beállított egyensúlyi rendszer huzamosan megmaradjon.

Javaslatunk: évente egy - két karbantartó kezelés.

Úgy gondolom, hogy ha az autónkat tizenötezer - húszezer kilométerenként elvisszük egy olajcserére, ennyit minimum a mi (futóművünk, a váz és izület rendszerünk) szolgálatkész rendszerünk is megérdemel! Legyünk valamennyien jó gazdái szervezetünknek! Azt azonban mindenki gondolja meg, hogy a testét egy olyan ember kezeire bízza, aki gyakorol, vagy olyasvalakire, aki bizonyított már és tud.


Ép testben, ép lélek. Adjon az Isten hozzá jó szellemiséget!

Kovács - Magyar András

 

 

Kapcsolódó filmjeink:

 

Lúdtalp ( pes planus ) térdfájás ( gonalgia )

és gerincferdülés ( scoliosis ) gyógyulása:

 

 

 Elmaradt a gerincsérv-műtét:

 

 

Scoliosis kezelése:

 

 

Csípőizületi fájdalom  és izommerevség gyógyulása:

 

 

 

Milyen betegséget okozhatnak a gerincelváltozások?

 

Elérhetőségünk:

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

www.csodalatosgyogyulasok.huwww.szellemvilag.hu