Tünde Tünde ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 52

Összesen: 97846 pont

Tünde Tünde

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 23398 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 74398 pont (7448 db szavazat)

Videók:

 50 pont (1 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 97846 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács Enikő

  • Depresszió - depressio
  • Pánikbetegség
  • Kimerültség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

  

*

C. Tünde vagyok, 24 éves. 15 éves korom óta vagyok középsúlyos depressziós, pánikbetegséggel vegyítve. Nem vagyok, hanem voltam, tehát múlt idõben beszélhetünk errõl a jelenségrõl, aminek nagyon örülök.

 

Hányattatott gyermekkorban volt részem. Ez vezetett ahhoz az állapothoz, hogy 15 évesen elkezdtem pszichiáterhez járni. Azóta kisebb-rövidebb megszakításokkal, de szinte folyamatosan állok gyógyszeres kezelés alatt. Volt olyan, hogy naponta négy gyógyszert kellett szednem, ebbõl kettõ volt nyugtató.

 

Nem láttam kiutat erre az állapotra. Mindenhol kerestem, kutattam, eljártam elõadásokra, hogy hátha ez által javíthatok a saját állapotomon. Semmi nem sikerült. Pszichológushoz is jártam beszélgetés céljából. Ez sem segített az állapotomon.

 

Az egyik ismerõsöm, aki szintén hasonló problémákkal küszködött, Kovács Enikõt javasolta nekem. Elõször sorselemzésen vettem részt, ahol fény derült a problémákra. Utána megcsináltam a 13 napos méregtelenítõ kúrát, ami szerintem nagyon jól sikerült. Ezután eljöttem két alkalommal emléksúly-levételre. Igaz, hogy ezt a két alkalmat végigsírtam, de ezt leszámítva teljesen kicserélõdtem. Ezt elsõsorban külsõ visszajelzések alapján mondhatom és magamon is érzem. Ez a legmeglepõbb, hogy tényleg két hónap után egy teljesen másik ember néz vissza a tükörbõl.

 

Korábban folyamatosan gyógyszeres kezelés alatt álltam, nyugtatókat, antidepresszánsokat szedtem. Nem tudtam úgy kimenni az utcára, hogy ne legyen nálam valamilyen nyugtató, mert a pánikbetegségembõl kifolyólag folyamatos rosszullétek környékeztek és megnyugtatással töltött el az, hogy milyen gyógyszerek vannak nálam. Letettem a gyógyszereket.

Nagyon szépen köszönöm!