Szurdi Éva ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 148

Összesen: 6585 pont

Szurdi Éva

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 6271 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 314 pont (33 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 6585 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

A cicám csodálatos gyógyulását szeretném  megosztani!

17 éves fóka-himalája perzsa cicámnak a szervezetében gyulladást találtak az orvosok, majd egy hetes különféle gyógyszeres "méreg" kezelés miatt a veséje teljesen leállt. 2017.01.09-én a zárójelentésében ez állt: súlyos vesebetegség, kórjoslat rossz. Vérlabor eredmény: creatinin 459,karbamid:34, phosfát:3,5 Ezek az eredmények olyan magas értékek, hogy az élettel összeegyeztethetetlen az életben maradása.

A cicám orvosa közölte, hogy nagyon nagy a baj, három nap múlva altani kell a cicám, de ha valami oknál fogva, -amire nagyon kicsi az esély- egy hetet infúzióval kibír a cica, akkor csak egy hét után kell altatni és nem három nap után, mivel teljesen leálltak a veséi, irreverzibils, visszafordíthatatlan a folyamat a cicánál. Az orvosok azzal indokolták a cica rosszul létét, hogy 17 éves és ilyenkor már nem szoktak élni a cicák, miközben én teljes bizonyossággal éreztem, tudtam, hogy a cicám teljesen egészséges volt, -hiszen három hónappal ezelőtt az eset előtt- vért vettek tőle és mindenre kiterjedő vizsgálatot, értéket néztek nála, akkor minden értéke tökéletes volt. 

Ekkor fordultam Kopcsányi Mártikához, aki a cica számára szükséges matrix drops cseppeket ajánlotta. A cica már a legelső alkalomnál, amikor az első 20 cseppet megkapta, látványos változáson ment keresztül. A cicám napról napra csodálatos módon javult, majd ismét elkerült az orvoshoz kontroll vizsgálatra, ahol a vérlabor eredményéből ismét megnézték a veseértéket: ekkor már így nézett ki a zárójelentése: creatinin:150, karbamid:7,3 phosfát:1,39 . A tökéletes értékeket mutatta ismét a cicc. A zárójelentésén ekkor már ez állt: gyógyult vesebeteg, tünetileg is gyógyult.

 

A két zárójelentés között egy teljes hét telt el. No persze azt mondanom sem kell, hogy az orvosok nem értik mi történt, hiszen az orvostudomány szerint a cicám ezeket az értékeket nem produkálhatta volna legfőképp nem 17 évesen, hiszen ennek a cicának már nem lehet élnie az orvostani adatok alapján.

 

Köszönöm szépen a Jó Istennek!! Andrásnak és Ildikónak és nem kevésbé Kopcsányi Mártikának, hogy a cicám teljesen meggyógyult!!!

 

Szurdi Éva 

Esztergom