Dr. Pálus Attila ( Gyógyítók )

Jelenlegi helyezés: 5

Összesen: 423182 pont

Dr. Pálus Attila

Értékelje a Gyógyítót: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 82006 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 339062 pont (34075 db szavazat)

Gyógyultak / betegek:

 2100 pont (21 fő)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 14 pont (7 fotó)

Összesen: 423182 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+betegek+videó pontok)

Gyógyultak / betegség

Magyar Viktória

 • Bokatörés

Jorge de la

 • Földsugárzás okozta gondok

Sánta Józsefné

 • Szellem okozta gondok
 • Nyakfájás - cervicalgia
 • Vállfájás - omalgia
 • Izületi gyulladás - arthritis
 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae

G. László

 • Porckorongsérv - discus hernia
 • Nyakfájás - cervicalgia
 • Csigolyaelmozdulás - dislocatio vertebrae
 • Hátfájás - dorsalgia
 • Derékfájás - lumbago
 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae

Márton Gyuláné

 • Vállfájás - omalgia
 • Nyakfájás - cervicalgia
 • Hátfájás - dorsalgia
 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
 • Derékfájás - lumbago

* Zsuzsa *

 • Vállfájás - omalgia
 • Porckorongsérv - discus hernia
 • Nyakfájás - cervicalgia
 • Hátfájás - dorsalgia
 • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
 • Derékfájás - lumbago

Molnár Soós Noémi

 • Nyakfájás - cervicalgia

Flóri Gabriella

 • Csípőtáji fájdalom - sacrocoxalgia

pap igor

 • Fekélyes vastagbélgyulladás - colitis ulcerosa

Magamról

 

Módszereink lényege:

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészség megõrzése, visszaállítása saját felelõsségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erõ rejlik, ami alapvetõen a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget, reflexológia és masszázs módszereinkkel.

 

Dr. Pálus Attila vagyok, Kovács - Magyar András tanítványa. Gyermekkorom óta vonzódom a gyógyításhoz, mindig is orvos szerettem volna lenni. A doktori diplomám megszerzése után   házi orvostan szakvizsgát tettem, és azóta családorvosként is tevékenykedem.

 

A gyógyítás, a gyógyulás varázslatos élményének átélését András tanításainak, tökéletes gyógyító rendszerének köszönhetem. Ennek a szellemi - gyógyító módszernek az alkalmazásával teljes gyógyulást tudunk elérni azon betegségek esetében is, ahol az orvostudomány már tehetetlen, és csak komoly mellékhatásokkal járó, gyógyszeres, tüneti terápiákat javasol, vagy szervcsonkító mûtéteket végez. Kovács - Magyar András gyógyító megelõzõ technikáinak alkalmazásával sikerült gyógyulást elérnem mozgásszervi betegeknél – gerincsérvek, gerincferdülések, csípõizületi beszûkülések, nyaki gerincproblémák, lúdtalp, lumbágó, váll-, térd-, csuklóproblémák, teniszkönyök esetében. Hallásproblémák, fülzúgások, szédülések, szívritmus zavarok szûntek meg. Páratlan eredményességet tapasztaltam nõgyógyászati elváltozások, és a terméketlenség (férfi - nõi egyaránt) megoldásában is. A krónikus bélgyulladások népbetegségek, végleges orvosi megoldását a tudomány jelenleg nem ismeri. Az együttmûködõ betegek tanácsaimat betartva, kezeléseinkkel tünetmentességet élhettek meg, teljesen meggyógyultak.

 

Hiszem, hogy a gyógyítás soha nem a tünetek megszüntetésével kell, hogy kezdõdjön, hanem az okok feltárásával. Az ember ebben a tekintetben sokkal több, mint egy vizsgálható, fizikai test. Szellemünk, lelkünk, érzelmeink, gondolataink, kapcsolataink rendszerei is testet öltenek bennünk, amik anyagi mivoltunkat egy jóval finomabb dimenzióba emelik. Betegségeink okai, ezen testeink bármelyikében lakozhatnak. Eredményt, gyógyulást, csak akkor várhatunk, ha rendszerben gondolkodunk, mind az elváltozások okainak felkutatása, mind a gyógyító módszereink, életmód tanácsok alkalmazása tekintetében. Kovács - Magyar András gyógyító központjában, kollégáimmal ebben a rendszerben gyógyítunk, páratlan eredményeinket ennek köszönhetjük.

.

Gyógyítási filozófiám, kis kiegészítéssel megegyezik Hippokratész megállapításával: „A gyógyító szabadfoglalkozású mûvész”. Szabadfoglalkozású, mert a gyógyítás, a módszerválasztás szabadságát biztosítanunk kell. Mûvész, mert tevékenységét spiritualitás, intuíció, szellemi sugallatok segítik. Véleményem szerint mindezt az Istentudat magasztos alázatossága kell, hogy áthassa!

 

Ebben a szellemben várom a segítségért hozzám fordulókat. Budapesten az Energia Gyógyító Központban, vidéken: Szegeden, Hatvanban, Békéscsabán, Szarvason.

 

 ***

 

Espanol

Soy Dr. Pálus Attila, colega y aprendiz de András Kovács-Magyar. Desde que era pequeño me atraía la curación y siempre soñaba con ser un médico. Tras haber obtenido mi diploma me especialicé en la consulta médica a domicilio y desde entonces también ejerzo como médico de familia en mi area.

La curación y la recuperación de la salud es una vivencia mágica de las enseñanzas de András y le debo las gracias por su excelente método curativo. Debido a la aplicación de  estos métodos espirituales y curativos logramos obtener buenos resultados donde la ciencia médica es inútil o bien recomiendan medicamentos con serios efectos secundarios, además terapia de síntomas o tal vez operaciones, y en el peor de los casos amputación de órganos. Con la aplicación de las técnicas y métodos curativos de Kovács - Magyar András logré tener una exitosa recuperación con enfermos de los órganos del movimiento-hernia discal, hernia vertebral, columna torcida o escoliosis, artrosis de la cadera, problemas de vertebras cervicales y de torácicas, pie plano por falta del desarrollo del arco longitudinal, lumbago, problemas de los hombros de la rodilla y de las muñecas en caso de epicondylitis lateralis humeri. Además, desaparecieron problemas del oído, zumbidos en los oídos o tinnitus, nauseas y problemas cardiovasculares. Ha experimentado resultados extraordinarios en malformaciones ginecológicas y en dar solución a la infertilidad femenina y masculina. Todavía la ciencia médica no ha dado solución al tratamiento de la inflamación crónica del intestino. Si los pacientes colaboran y siguen mis consejos con nuestros métodos en el Centro Clínico Kovács-Magyar András logran recuperarse por completo.

 

La curación se debe comenzar por la apreciación del descubrimento de las posibles causas de una enfermedad y no con la aparición de síntomas del mismo. En este sentido el cuerpo humano es mucho más que un cuerpo físico analizable porque el espíritu, el alma y nuestros pensamientos o bien sentimientos se forman un cuerpo independiente dentro de nosotros que eleva nuestro existencia material a una dimensión más pura. La razón de nuestras enfermedades puede ubicarse en cualquier de los cuerpos, tanto en el cuerpo espiritual como en el cuerpo de los pensamientos y así sucesivamente. Solo podemos obtener un resultado positivo y de recuperarse si pensamos en un sistema determinado, porque tanto la búsqueda de las distorsiones como los métodos curativos son consejos para aplicarlos en el estilo de vida. En el Centro Clínico Kovács - Magyar András trabajamos en dicho sistema y por ello logramos obtener resultados excepcionales.

 

Forman parte de nuestros métodos de análisis equipos de las tecnologías más modernas, el analizador del estado quecomunica más de 2 millones de señales de la persona analizada y una vez interpretados los resultados podemos obtener un diagnóstico puntual sobre las posibles distorsiones ocultas de nuestros órganos. Con los paneles de análisis del equipo podemos revelar los bloqueos de pensamientos, de las emociones y del alma. El equipo psicosomático, entre otras cosas, nos revela el estado del sistema nervioso vegetativo, de nuestra energía vital y capacidad de adaptación y las enfermedades físicas provenidas de nuestro psique. Es el único método que permite determinar nuestra edad biológica. Recibo todos nuestros pacientes en persona para el examen de nuestro analizador de sangre y sin tomar muestra de sangre el analizador diagnostica cerca 120 datos.

 

Los valores numéricos se refieren a las enfermedades y muestran con meses de antelación el desarrollo de problemas serios y el análisis conlleva una explicación detallada y personalizada. Las terapias suceden siguen los métodos de  Kovács - Magyar András especialista espiritual. Mi filosofía de curación, con un poco de ideas agregadas, coincide con la declaración de Hipócrates: “El especialista es un artista por libre”. Trabaja por libre porque debe asegurar el libre ejercicio de la curación y la elección de métodos para ella. Del mismo modo que un artista cuyo trabajo se basa en la inspiración  espiritual e intuitivo. ¡Desde mi punto de vista es la humilde creencia de la fe divina que tiene que llenarnos a todos!

 

En esta espiritualidad espero a todos aquellos que recurren a nuestra ayuda en Budapest en el Centro Clínico Kovács - Magyar András y en otras ciudades como: Szeged, Hatvan, Békéscsaba, Szarvas.