Márton Gyuláné ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 125

Összesen: 28990 pont

Márton Gyuláné

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 5170 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 23820 pont (2386 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 28990 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Dr. Pálus Attila

  • Derékfájás - lumbago
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Nyakfájás - cervicalgia
  • Vállfájás - omalgia

Magamról

*
Márton Gyuláné vagyok, 61 éves, három éve nyugdíjas.
Sajnos, három évvel ezelõtt nagyon fájt a hátam, a nyakam, a kezem – lábam, szinte négykézláb „másztam” le az ágyról. Nagyon nehezemre esett a munkavégzés, és szinte minden. Három év óta járom az orvosokat, a reumatológián, és a sebészeten is voltam. Már a fájdalomcentrumban kötöttem ki. Röntgenen voltam, CT-n, a csontjaimat szinte átvilágították. Azt a választ kaptam, hogy az állapotom a 60 éves koromnak megfelelõ.
 
Elcsodálkoztam, hogyan lehet az állapotom a 60 éves koromnak megfelelõ, hiszen szinte az ágyból sem tudok felkelni, ha leültem, vagy ha hajoltam (kertészeti munkákkal foglalkozok), szint e négykézláb kellet feltápászkodnom. Gyógyszereket írtak fel, szedtem be néhányat belõlük, de hatása nem volt. Volt olyan gyógyszer, amitõl még rosszabbul lettem, ezért sürgõsen abba is hagytam.
 
Elhatároztam, hogy a sorsomat a saját kezembe fogom. Így jutottam el Kovács – Magyar András Gyógyító Központjába. Gondoltam, hátha az én betegségemre is találnak gyógyírt. Dr. Pálus Attilánál voltam gerinckezelésen két hónappal ezelõtt. Minden csontomat „helyre rakott”. Azóta más a közérzetem, a hangulatom.
 
Most vagyok itt másodszor, elmondhatom, úgy érzem magam, mint harminc éves koromban, akkor nem volt semmi bajom. Köszönöm szépen!
*