Videók - Csodálatos gyógyulások

Lúdtalp ( pes planus ) és gerincferdülés ( scoliosis ) gyógyulása

1649 Megtekintés 

Roland lúdtalp, térdfájás és gerincferdülés gondjai szűntek meg a gerinckezelésnek köszönhetően.

- Milyen problémával kerestél fel?

- Lúdtalp és térdfájás gondjaim vannak.

- Látom rajtad, hogy van egy gerincferdülésed. A gerincedben van egy hajlat, ami elölről is látszik. A két vállad egészen előre dőlve hordod. A lúdtalpad abból adódik, hogy a csípőizületed belül meg van rogyva, ezáltal leesik a láb belső élére a súlyod. Ezt a problémádat nem a talpon kell megoldani, a csípődet kell kezelni, átmasszírozni, hogy a gond megszűnjön. A csípőbeszűkülésedet fogom megoldani.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

A lúdtalp lényege, a láb besüllyed belülre, berogyik. Megsüllyedni nem tud egy boltív, csak megrogyni. Ennek a rogyásnak az oka a csípőből ered. Táltos kezelés után kinyílt a csípőd, majd előjött a láb boltíve, másfél centiméteres boltívet tapasztalok a lábadon. A láb izmait a kezelés után erősíteni kell. Egy ideig a láb külső szélén kell járni, az izmokat fejleszteni kell. Egyszer – kétszer még ki kell tágítanom az izületeidet, megerősödnek az izmaid, eltűnik a lúdtalpad.

 

Gyermekek gerincferdülése esetén gyakran előfordul, hogy a problémát nem veszik elég komolyan. Azt mondják, majd úgyis kinövi, elég, ha egy kicsit többet mozog, tornászik.

 

***

 

A gerinc- illetve a csípőcsont-elmozdulás az, amit a legritkább esetben lehet kinőni!

 

Senki nem vitatja a mozgásnak szervezetünk egészére gyakorolt jótékony hatását, csupán arról van szó, hogy az esetek többségében minden terhelés tovább rontja az elmozdult gerinc állapotát. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az idő múlásával a gerincferdülés nem áll meg, hanem tovább romlik, és egy jellemző S alakot vesz fel. Ilyenkor a bélműködés helyreáll, az étvágy megnő, a beteg hízni kezd. A gerinc deformálódása következtében a bal tüdő kisebb lesz, mint a jobb, a páciens könnyebben megfázik, hajlamossá válik a szívbetegségekre. A lábak egyre fáradékonyabbá válnak, a testsúly egyre gyakrabban helyeződik hol az egyik, hol a másik lábra.

Ebben az állapotban az ember könnyen elkap bármilyen betegséget, mindkét oldali problémák előfordulhatnak. A szívbetegségeken kívül számolni lehet a máj megbetegedésére, illetve a hasmenés és szorulás váltakozásaival.

 

Legfontosabb lépés tehát az elmozdult csípőcsont helyretétele. Nem szabad arra várni, hogy a gyermek majd kinövi a problémát, és főleg nem javasolt a ferde gerinc megterhelése, mert ha az alap nincs a helyén, a felépítmény könnyen összeomolhat!

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

 

Telefonszám:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

 

Az alábbi képre kattintva tekintse meg Kovács - Magyar András cikkeit egészségünk megőrzésével kapcsolatban:

 

Kovács – Magyar András: masszázs