Hírek - egészség

Agócs Edit - gyógyító

734 Megtekintés

Agócs Edit

Módszereink nem az orvosi kezelések helyett, hanem azok mellett történnek. Az orvosi kezelések mellet alkalmaztuk a reflexológiai, meditációs (vizualizációs) és energiákat frissítő módszereket.

 

Módszereink lényege:

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészség megőrzése, visszaállítása saját felelősségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget, reflexológia és masszázs módszereinkkel.

Energetikai, testi, lelki gondokkal küszködő felnőtteknek és gyerekeknek nyújtok segítséget.Közel tíz éve ismerem és alkalmazom Kovács-Magyar András tanár és gyógyító módszerét. Egy – szerencsére- soha véget nem érő új tanulási folyamat indult el az életemben. Gyakorló pedagógusként a pedagógiában, pszichológiában mind a kisiskolások, mind a felnőttek körében nagy gyakorlatra tettem szert, a pályán töltött több mint 30 év alatt. Az emberi test működésével kapcsolatos tudásomat természetgyógyász vizsgák letételével bővítettem.


Korunkban egyre többen keresnek megoldást évek az óta meghúzódó testi, lelki gondjaikra. Sokan jutnak el a szellemi és radiesztéziás felismerésekig. Nagy szükség van komolyan venni azokat a jelenségeket, amelyek nem mindig láthatóak, hallhatóak, foghatóak és érzékszerveink által megtapasztalhatóak. Ezek a jelenségek életünk minőségére, boldogságunkra olyan nagy hatással vannak, amit soha nem tudtunk korábban elképzelni.

Amikor helyreállnak energetikai zavaraink, gondolataink helyes mederbe terelődnek, kapcsolataink a körülöttünk élőkkel szeretetteljessé válnak. Megtapasztaljuk, milyen csodálatos érzés, amikor harmóniába kerülünk önmagunkkal és a világgal. Ennek következménye, hogy javulnak, megszűnnek olyan testi gondok, amelyek ezeknek az információzavaroknak a következtében jöttek létre. Pl. az emésztőrendszer gyulladásos megbetegedései, /colitis, chron/, makacs bőrproblémák, magas vérnyomás- és cukorszint, ízületi problémák, hormonműködés diszharmóniája, pánik, félelem, bizonytalanság, döntésképtelenség, az elektroszmog káros hatásai.Olyan gondoktól is megszabadulhatunk, amelyekkel évtizedek óta kínlódunk testi- és lelki szinten egyaránt.  

Saját példám adja hitelét munkámnak.
A ma emberének sokkal több és többféle ártalommal kell megküzdenie, mint 15-20 évvel korábban. A fenti problémákra megoldást tudok nyújtani a tapasztalataim és tanulmányaim alapján, a hozzám forduló felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

Agócs Edit