Zaicsek Gábor Zoltán ( Gyógyítók )

Jelenlegi helyezés: 13

Összesen: 9446 pont

Zaicsek Gábor Zoltán

Értékelje a Gyógyítót: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 1546 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 7900 pont (791 db szavazat)

Gyógyultak / betegek:

 0 pont (0 fő)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 9446 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+betegek+videó pontok)

Gyógyultak / betegség

Magamról

Módszereink lényege: Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészsége megőrzése és visszaállítása egyben saját felelősségünk is. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg geopatikus fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget oktatásainkon, állapotfelmérésen, reflexológia vagy masszázs módszereinkkel.

 

Zaicsek Gábor Zoltán vagyok, természetgyógyász reflexológusként dolgozom.
Tanítómmal, Kovács Magyar Andrással 2002. Karácsonyán találkoztam először a Zenit TV csatornán. Tanulságos és igaz gondolataival lenyűgözött.

Másnap felkerestem Őt a Tábornok utcai rendelőjében, ahol egy teljes körű kezelésben lehetett részem. Pár nap alatt elolvastam a "Nagy Táltoskönyv" című könyvét. Megújultam. Nagy volumenű, mély tudású, igaz embert ismerhettem meg benne. Köszönöm a Jóistennek, azóta is követem tanításait.
 
Az elmúlt évek alatt sok tapasztalatra tehettem szert reflexológiai tevékenységem során. Számos problémával kerestek már fel.

Például vese dialízis, nagyfokú cukor probléma, műtétek végett erőteljes nyirokpangás, izületi gyulladás, mozgásszervi betegségekben szenvedők, illetve komoly alul vagy túlműködő pajzsmiriggyel, alacsony vagy magas vérnyomással bajlódó emberek és sorolhatnám.

Tevékenységem társítottam Kovács Magyar András és felesége Ildikó által létrehozott "Matrix Drops Protokollal" és az általuk feltalált programozott vizekkel, a Matrix Dropsokkal. Ezek segítségével sokkal hatékonyabb eredményeket érek el. 5-6 kezelés után általános közérzet javulás áll be és nem olyan érzékenyek a reflexzónák. 8-10 kezelést követően teljes mértékben megoldódhatnak problémáik.

Nagyban függ az eredmény a vendégeimtől is, hogy mennyire tudnak ráhangolódni a masszázsra, és ezáltal milyen mértékben tud beíródni a reflexhatás szervezetükbe.

Megelőzésre is csodálatosan alkalmazható a reflex masszázs.
Pácienseim általában nagyon együttműködőek és megkedveljük egymást.

Tegyünk meg mindent a jó közérzetünk érdekében!
Ha ma nem tesszük, holnap már lehet, hogy késő lesz.
Szeretettel látom kezeléseimen minden kedves érdeklődőt.
Zaicsek Gábor Zoltán