Hírek - egészség

VV Laci műtét nélkül is felépülhet – Hot magazin

780 Megtekintés
VV Laci, a villalakó szörnyű kínokat él át a gerincsérve miatt,
műtétről azonban hallani sem akar.
dr-kovacs-peter-2015Megtalálta az ideális megoldást: Kovács – Magyar Andrást, a híres gyógyítót, és fiát Pétert, aki az édesapja nyomdokaiba lépett. Úgy tűnik van remény VV Lacinak, ugyanis nem kell sebészkés alá feküdnie, sőt ha minden jól megy, a villát sem kell elhagynia súlyos gerincproblémái miatt.

Kovács–Magyar András, akihez számos magyar és külföldi híresség fordult már különféle problémájával, felajánlotta a segítségét. András azonban április végéig Los Angeles-i rendelőjében tartózkodik, így fiát, Kovács Pétert kérte meg, hogy legyen a villalakó segítségére.

Földsugárzáson hajtja álomra a fejét.
- Édesapám módszere, a távgyógyítás rendszerben működik, amelynek egyik fontos eleme, hogy a beteg fekhelye a földsugárzás szempontjából jó helyen legyen. Földünkön évezredek óta jelen van több sugárzásháló, amelyek mindig is befolyásolták az élő szervezeteket, így az embert is. Vannak rendszerek, amelyek szabályosak, mint például a Hartmann–zónák hálója, és vannak, amelyek szabálytalanul futnak a föld alatt, illetve lakásaink, szobáink alatt. Laci rossz helyen fekszik, ezért az első lépés az lenne, hogy áthelyezzék az ágyát. A gyulladásos folyamatoknál általában kimutatható, hogy a vízérsugárzás okozza a bajt – ezt mi a távolból is képesek voltunk bemérni. Ezután távgyógyítással le lehet tisztogatni az auráját, így az a jelentős gyulladás, ami kialakult, elmúlik – magyarázta Péter.


Ám a teljes gyógyuláshoz még nem elég, ha mindezeket megvalósítják.

vv-laci-hot-magazin-w600-h450
A röntgenfelvételen jól látszik a diagnózis: gerincsérv


- Ezután következik a módszer második fele: Kovács-Magyar András masszázs módszere. Több mint 300, a különböző kontonensekről összeszedett fogás van édesapám tarsolyában, és ezeket én is elsajátítottam. Az energiával feltöltött masszázs után helyre tudjuk rakni a beteg ember izületeit, elmozdulásait, így megszűnnek a panaszai.
 
Sosem kímélte magát.
Laci egyik legjobb barátja Dr. Szabó Barna, akivel csaknem 1 éve ismerik egymást, emondta: a VV sztárja már nagyjából 8 éve küzd a gerincsérvvel, ami nála valószínűleg a folytonos nagy megerőtetéstől alakulhatott ki. Persze Laci összes barátja és családtagja nagyon örülne, ha sikerülne a végleges gyógyulás – műtét nélkül.

- Laci sosem kímélte magát a sportban, először ez a túlerőltetés okozhatta a probémáját. Minden évben előjön a betegsége, ami olykor egy – két hét kényszerpihenőre, máskor viszont akár hónapokig tartó fekvésre is ítéli. Ő harcos típus, nem fogja feladni a versenyt emiatt, a baj inkáb az, hogy nehezen viseli a fekvést és a tehetetlenséget. – tudtuk meg Barnától.

A szakemberek szerint nemcsak a megterhelő edzés, de a fokozott idegesség vagy a stressz is előhozhatja a bajt – ez ugyancsak közrejátszhatott a legidősebb villalakó esetében, akiről az is kiderült: inkább választja évente egyszer a szenvedést, mint hogy megműttesse magát.

Az utolsó pillanatig halogatta az orvosi vizsgálatokat.
- A sportolást nem akarta feláldozni, felfüggyeszteni egy kis időre sem., ezért nem vállalta eddig az operációt, amivel teljesen egyetértek. De azt is tudni kell, hog Laci egy kicsit elhanyagolta magát. nem vette komolyan a betegségét, a kontrollvizsgálatokrasem járt el rendesen – tette hozzá a villalakóval közös céget vezető barát.

A 41 éves biztonsági szakember tehát egyelőre kitart és harcol, ahogy világéletében tette., pedig nem szeret segítséget kérni, ha gondja adódik.

- Orvoshoz csak végső esetben megy. Hajlamos arra, hogy az utolsó pillanatig nem szól a bajáról. Aggódunk érte, ahogyan az édesanyja is, mert tudjuk, hogy ezt a betegséget nem lehet félvállról venni. Félünk, hogy nem lesz-e komolyabb baj, de bármi történjen, tudom, hogy Laci végig fogja csinálni ezt a játékot.


Forrás: Hot magazin

Kovács Péter elérhetősége,
időpont kérése az alábbi telefonszámon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186