Hírek - egészség

Porckorongsérv - discus hernia gyógyulása

792 Megtekintés

János 32 éves, a porckorongsérve miatt elviselhetetlen lábfájdalomra panaszkodott.
„Raktárban dolgozom és napi 8-10 órában árukat mozgatok. Hol kisebbeket, hol nagyobbakat. Van olyan, amihez már targonca kell. Az orvos pedig eltiltott ettől a munkától, mert nem emelhetek. De hát örülök, hogy van munkám és el tudok tartani két gyermeket. Ma már nem olyan könnyű munkahelyet változtatni. Az orvos meg műteni akart, az eredmények meg nem igazán kecsegtettek. Van, aki tolószékben végzi. A műtét eredményességéért senki sem szavatol. Sőt, ha műtétre kerül a sor, nekem kell aláírni egy papírt, hogy minden az én felelősségemre történik.
 
Kb. két év óta fáj a derekam, valószínűleg megemeltem magam. Nem olyan elviselhetetlen, de azért fáj. Olyan másfél éve a lábam elkezdett zsibbadni, fájni. Rohamosan romlott az állapotom. Fél év múltán, ha a combomba egy tűt beleszúrtam, már nem is éreztem. Gondolom emiatt a hátam is elkezdett fájni. Ekkor már orvoshoz is jártam, a gyógyszereket és az infúziót is megkapva a fájdalmaim nem szűntek. Dolgoznom meg kellet, mert a táppénzből megélni nem lehet. Majd három hónappal múlva történt, hogy az egyik ismerősömnek meséltem az esetemet és ő elmondta: porckorongsérve volt, és Kovács-Magyar András központjában hozták helyre.
 
</span><span style=
Gerinckezelés - massázs
 
Felcsillant a szemem: van megoldás a betegségemre!
Elmentem a gyógyító központba. Ott elmondták, hogy földsugárzásban fekszem. Kimérettem a fekhelyemet, jó helyre tettem az ágyamat, majd időpontot egyeztetve Martin Ferenc gyógyítóhoz mentem gyógykezelésre. Az első kezelés után a hátfájás teljesen megszűnt. Még három kezelés volt szükséges ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjön a derekam, és hogy visszanyerjem a lábamba az érzést. Ma már nem zsibbad és nem is fáj a lábam egyáltalán. Sőt még el sem tiltottak a munkámtól. Nagyon boldog vagyok, hogy megszűntek a fájdalmaim. Egészen biztos, hogy el fogom híresztelni, hogy hol gyógyultam meg.
 
Köszönöm szépen a gyógyulást!”