Püski Márta ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 9

Összesen: 179071 pont

Püski Márta

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 22728 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 156343 pont (15646 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 179071 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Eczeti Mihály

  • Földsugárzás okozta gondok

Kovács - Magyar András

  • Álmatlanság - insomnia
  • Alvászavar - dyssomnia - somniopathia
  • Kapcsolati problémák
  • Szemproblémák

Magamról

Éveken keresztül árpásodott a szemem. A hûvös idõ jövetelével megjelentek és jelentõsen elváltoztatták szemem formáját. Egyre makacsabbak jöttek, amiket az orvosok már csak mûtétileg tudtak eltávolítani. Tartós sikert a beavatkozás sem hozott, utána is jelentkezett a probléma.

 

Ebben az idõszakban alvászavar és álmatlanság nyomasztotta mindennapjaimat. Eczeti Mihályt hívtuk el hozzánk, hogy mérje ki lakásunkban a földsugárzásokat. Ekkor derült ki, hogy a fekhelyem rossz helyen volt, fejem alatt Hartmann zóna húzódott. Ez okozta a problémáimat. Az ágyam azóta földsugárzástól mentes, semleges helyen van, a szemárpa és az alvásgondjaim már csak a múltam részei.

 

Mielõtt kisfiam megfogant volna, kedvesemmel belefogtunk Kovács - Magyar András sejtfiatalító diétájába. Közben megtudtuk, hogy már hárman vagyunk, és az elsõ triszemeszter végéig a kúra szerint éltünk. Segített kitisztítani a szervezetünkbõl a felhalmozódott méreganyagokat és kihajtotta a felesleges vizet. A hétköznapokat könnyedebben éltem meg, a várandóssággal járó tünetek - mint hányinger, hányás, lábdagadás - engem szerencsésen elkerültek. Minden kismamának szeretettel ajánlom figyelmébe Kovács - Magyar András hatásos diétáját, a mi babavárásunkat még boldogabbá tette.

 

A kisfiam születése alatt Kästner Riácskával kedvesem állandó telefonos kapcsolatban állt. Sokat segített nekünk, hiszen 8 héttel korábban érkezõ kisfiunk természetes úton, minden probléma nélkül jött világra. Riácska gondolati úton Kovács - Magyar András szellemi segítségével végig velünk volt. Segített befordulni Bernátkának a szülõcsatornába. Az elsõ pár hétben azokat a szteroidokat és kombinált antibiotikumokat tisztította ki a vérbõl és a nyirokból szellemmûtét útján, amiket ma koraszülésnél kötelezõen adnak be. Ma már tudom, hogy ez méreg a szervezetünknek. 

 

Sokat köszönhetek Hegedûs Máriának, aki több alkalommal segítette át a túlvilágra hozzám szegõdött halott emberek szellemét.

 

Közel 2 éve találkoztam Kovács-Magyar András gyógyító rendszerével. Dobogókõn megismerkedtem egy sugárzó fiatalemberrel, András egyik tanítványával, aki azóta a kedvesem lett. Sokat mesélt a hely különlegességérõl, a Földet behálózó pozitív és negatív sugárzásokról és azok hatásairól. Teljesen lenyûgözött, hiszen egy új világba kaptam belelátást (ami addig ismeretlen volt elõttem), és azóta folyamatosan nyílik tovább és tovább.  Igazodási pontokat találtam az élethez, minthogy az ember maga alakítja az életét, befolyásolja a fizikai állapotát, irányítja gondolatait és a szociális kapcsolatait.

 

Ennek köszönhetõen sokat változtam pozitív irányba. Felismertem hibáimat, hozzáállásomban és gondolkozásomban fejlõdtem, változott kapcsolatom az emberekkel, nyitottabb lettem, sokkal boldogabb. Hálás vagyok, hogy útmutatást kaptam az élethez és önmagamhoz. Nagyon szépen köszönöm Kovács - Magyar Andrásnak, hogy mindezt bárki számára elérhetõvé tette, és a gyógyítóinak, akik õt képviselik.