Eczeti Mihály ( Gyógyítók )

Jelenlegi helyezés: 4

Összesen: 511281 pont

Eczeti Mihály

Értékelje a Gyógyítót: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 62989 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 447792 pont (44932 db szavazat)

Gyógyultak / betegek:

 500 pont (5 fő)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 511281 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+betegek+videó pontok)

Gyógyultak / betegség

Sánta Józsefné

  • Földsugárzás okozta gondok

Püski Márta

  • Földsugárzás okozta gondok

Flóri Gabriella

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

 

Módszereink lényege:

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészség megõrzése, visszaállítása saját felelõsségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erõ rejlik, ami alapvetõen a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget, reflexológia és masszázs módszereinkkel.

 

Eczeti Mihály vagyok.

Kovács-Magyar András Szellemi Iskoláját 2004-ben végeztem el. Villamosmérnökként ott tanultam meg, hogy nem csak villamos energia létezik, hanem valamilyen más energia is, ami egészségünkre ártóan hat. Több éven át tartó tanulással, gyakorlással komoly jártasságot szereztem a geopatikus sugárzások érzékelésében és mérésében.

 

Az a megtiszteltetés ért, hogy 2007-től Kovács - Magyar András tanítványából munkatársává válhattam, és az õ gyógyító rendszerében tevékenykedhetem. Az õ szellemi erejének alkalmazásával, a hozzánk forduló betegek lakásainak földsugárzás mérését végezhetem.

 

Számunkra nem csak elméleti anyag, hanem mindennapi tapasztalat, hogy a krónikus betegségek kiváltó oka 70-80%-ban a geopatikus sugárzások két fajtája: a vízér és a Hartmann sugárzás. Addig tartós javulás, gyógyulás nem érhetõ el, míg ezen földsugárzások valamelyike érinti a fekhelyünkön testünket.

 

Lakások földsugárzás mérésénél, minden helységet megvizsgálunk, ahol tartós tevékenység történik, például: alvás vagy munkavégzés. A mérés eredményeit arányos alaprajzon rögzítjük. Így lehetõség adódik az ott lakóknak, hogy idejük nagy részét földsugárzás-mentes helyen töltsék el.

 

A mérés igénylése lakhelytõl függetlenül mindenkinek elérhetõ. A felmerült igényeket a lehetõ legrövidebb idõn belül próbáljuk teljesíteni. Így adva lehetõséget arra, hogy a hozzánk forduló beteg, elsõ komoly lépését megtehesse az egészséghez vezetõ úton.

 

***

 

EspanolSoy Eczeti Mihály.
Hace más de 17 años que terminé la Escuela Espiritual de Kovács Magyar y fue donde aprendí a pesar de ser ingeniero eléctrico que no solo existe la energía eléctrica sino también otro tipo de energías que tienen un impacto negativo a nuestra salud. Durante varios años de estudios y de prácticas adquirí un conocimiento perfeccionado en la detección y medición de las radiaciones geopáticas.

Me es de gran honor convertirme en aprendiz de Kovács-Magyar András a uno de sus colegas y de poder trabajar en su sistema curativo y mediante su poder espiritual puedo ayudar a todos aquellos que acuden al Centro Clínico por motivo de medición de las radiaciones terrestres en sus casas.

Para nosotros no solo es un material teórico sino una experiencia diaria que aproximadamente 70-80% de las enfermedades crónicas provienen de los dos tipos de radiaciones geopáticas: radiación de agua subterránea y la radiación Hartmann. Hasta que alguna de las radiaciones nos afecta alguna parte de nuestro cuerpo no logramos mejora ni recuperación de la salud.

Durante la medición en las casas de las radiaciones terrestres revisamos todas las ubicaciones en la casa donde hay mucha actividad diaria como trabajo o descanso. El resultado de la medición lo plasmamos en un mapa proporcionado de este modo los que habitan la casa tienen la oportunidad de pasar su tiempo en ubicaciones de la casa libres de radiaciones terrestres.

La petición de la medición de radiaciones terrestres es accesible para todos sin tener en cuenta la localización de la casa previendo la oportunidad para los enfermos que recurren nuestra ayuda para dar el primer paso hacia la mejora de la salud.