Hírek - egészség

Robika csodálatos gyógyulása - Joshi Bharat és Edina műsora

710 Megtekintés

Gombos Edina és Joshi Bharat vendége volt Hegedűs Mária, Csárdás Robika és Mészáros Mariann, Robika édesanyja, akik hihetetlen dolgokon mentek keresztül.

Tekintse meg a műsort:

 

 

Hajnali kettőkor nagyon begörcsölt Robika hasa és azt hittük, hogy vakbél beteg és bevittük a kórházba. Meg is műtötték, de amikor fölnyitották, látták, hogy nem vakbélről van szó. Egy jó 5 cm-es, tojás nagyságú daganatot találtak. Az orvosok látták, hogy ezt nem tudják megműteni és összevarrták. Másnap a főorvos asszony elmondta, hogy nem tudnak rajta segíteni.

 

- Lemondtak róla az orvosok?

 

- Azt mondták, hogy számítsunk a legrosszabbra, készüljünk fel, hogy rossz is történhet. Mi akkor a poklot megéltük.

 

- Hogyan léptek tovább? Mit gondoltak, mi lehet a megoldás, mert gondolom, egy szülő nem adja fel, hiába mondják az orvosok, menni akar tovább.

 

- Igen, egy kicsit oroszlánná váltam a jellememet meghazudtolva. Küldtem sms-ket, meg üzeneteket a testvéremnek, a szüleimnek, hogy jöjjenek, látogassák meg Robikát, mert lehet, hogy nem sokáig lesz köztünk. A húgom Kovács - Magyar Andrással volt szent utakon és megkérte Andrást sírva, hogy segítsen.

 

- Hogyan tudtak segíteni Robikán?

 

- Amikor Marianna testvére kapta az sms-t ott voltam és távúton András segített Robikának, aki akkor a kórházba volt. Kovács-Magyar András módszerével és szellemi segítségével gyógyult a Robika. Mindannyian, akik ott voltunk meghatódva mi is leültünk és arra koncentráltunk, ami történik. Akkor én még azt nem tudtam, hogy Őt gyógyítjuk csak azt, hogy valakit gyógyítunk és ilyenkor minden energiánkat oda összpontosítjuk. Ezután történetek a csodák. Robika állapota a kórházban elkezdett javulni olyannyira, hogy végül is eltűnt a daganat. Ez napok alatt történt meg.

 

 

Kovács – Magyar András és Csárdás Robika

Kovács – Magyar András és Csárdás Robika

 

 

- Miből állt ez a kezelés?

 

- Ez egy távúton történő gyógyítás volt, ahol már a daganat eltűnt, de később, Kovács - Magyar András módszerével végigvittük a gyógyítást. Robika földsugárzásban feküdt, vízér - Hartmann kereszteződésében, ahol keletkezik a rákos daganat. Ez az oka, elsősorban a földsugárzás. Táplálkozásán változtatott. Kötődött hozzá egy meghalt ember szelleme, akit a túlvilágra segítettük, majd gyógyítottuk energiakezelésekkel, talpmasszírozással, gerinckezeléssel és szellemműtéttel.

 

- Most Ő orvosilag Ő teljesen gyógyult?

 

- Teljesen egészséges.

 

- Az orvosok mit szóltak hozzá?

 

- Értetlenül álltak a téma előtt. Úgyhogy, amikor megjött az orvosi végeredmény, hogy meggyógyult a professzor úr keret fogott velünk.

 

- Ez tényleg csoda, ami történt.

 

 

 

Tekintse meg Csárdás Robika lapját