Videók - Csodálatos gyógyulások

Nóra csodálatos gyógyulása

562 Megtekintés

A TV2 Mokka című műsorának vendégei:

Kovács - Magyar András és Sánta Józsefné Nóra.

 


- Nórika, mondja el nekünk milyen betegsége volt.


- Nyirokmirigyrákom volt, 2002-ben állapították meg. Szembesültem vele, orvosaim elmondták, hogy gyógyíthatatlan, kemoterápiával lehet csak „sakkban” tartani egy ideig, de utána…

 

- Azt mondták, hogy fel kell készülnie arra, hogy meg fog halni?

 

- Igen, így van… Ez lelkiekben is teljesen letöri az embert. Kemoterápiát kaptam két alkalommal, 2003-ban, majd 2005-ben. Azt mondták várható, hogy visszatér…

 

- Mennyi időt adtak még Önnek?

 

- Azt mondták, attól függ, hogy a kemoterápiát hogyan bírja a szervezetem, ugyanis ez egy óriási, radikális beavatkozás. Kemoterápia után fizikálisan és lelkileg teljesen tönkrementem. Ekkor egy idősebb orvos mondta nekem, hogy méressem ki a lakásomat, káros földsugárzásban ne feküdjek. Ez meg is történt. Felkerestem Kovács – Magyar András irodáját. A gyógyítók segítettek nekem a kemoterápia mellékhatásának a levezetésében, ami nagyon jól sikerült, ezt az orvosok is mondták. Kovács – Magyar András mondta, hogy orvoshoz is menjek, mert szükséges az orvosi diagnosztika és kezelés.

 

- Nórika egészségével kapcsolatban megállapított mást is?

 

- Amikor egy rákos folyamat elindul, egy gépsor indul be a szervezetben. Ha egy orvos kivág egy daganatot, vagy citosztatikummal megállítja a folyamatot egy időre. De a „rákgyártó” gépsor még tovább működik. A legelső dolog, hogy az okait feltárjuk. Húsz éves tapasztalatom, hogy aki földsugárzások csomópontjában fekszik, az daganatos lesz, ha gyermek, ha felnőtt.

 

- A daganatos megbetegedés a második halálok Magyarországon. A daganatos betegek, káros földsugárzások felett fekszenek?

 

- Több ezer daganatos beteget mértem meg, és a mérési eredményem az, hogy igen. Ezeket publikáltam, Európában, Ausztráliában, Amerikában. Mindenhol ezek az eredmények igazolódtak.

 

- Nórikát hogyan gyógyította meg?

 

- Kimértük a fekhelyét, majd a táplálkozását módosítottuk. Bizonyos táplálékok táplálják a daganatos sejteket, azokat ki kellett hagynia étrendjéből. Az érzelmi – gondolati világában is igyekeztem egy kicsit változtatni.

 

- A savas ételekről volt szó?

 

- Igen, a tejet, sajtot, tojást, sertéshúst, édességet ki kellett hagynia az étrendből. Miután megcsinálta azokat a lépéseket, ami az ő feladata, utána energiával igyekeztem a degeneratív folyamatokat megállítani, és visszafordítani, „generálni”.

 

- Ezután mi történt Önnel Nórika?

 

- Teljesen jól vagyok. Orvosi ellenőrzésre, vérvételre folyamatosan járok. Nemrég egy heveny mandula-gyulladásból épültem fel négy nap alatt a gyógyítók segítségével. Sok mindenben kellett változnom, gondolkodásban, étkezésben.

 

- Köszönjük szépen a beszélgetést.

 

 

Tekintse meg Kovács – Magyar András: Rákos – daganatos megbetegedések című cikkét – kattintson a képre:

 

Kovács – Magyar András

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu