Videók - Csodálatos gyógyulások

Kovács-Magyar András: Ki véd meg bennünket a védelmezőinktől?

1662 Megtekintés
„Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az,
aki a legfogékonyabb a változtatásokra." (Darwin)


 
Az emberek gyakran bántják önmagukat. A Föld lényei közül ez az önpusztító magatartás csak a homo sapiensnél fedezhető fel. A modern pszichológia már ismeri azon lelki elváltozások, torzulások, kódjait, amelyet önmaga megsemmisítésekor működtet az ember. Olykor még az érett személyiségek sem értik meg saját lelkük magasabb struktúráit, ezért nem ismerik fel azok zavarait. A lelki fájdalom pedig pusztítóan hat a testre és a lélekre egyaránt.

Kovács - Magyar András

Egykor a természet viszontagságaitól, a vadállatoktól, vagy a támadásoktól féltek az embernek. Ma a legnagyobb ellenség az emberben lakik. Megtévesztett vágyaival a lélek saját maga vált önmaga legnagyobb ellenségévé. Mai világunkban, egyik legnagyobb feladatunkká vált, változtatni  saját emberi természetünkön.

Filmünkből megtudhatják, melyek ezek a ”vágyak”, és milyen módszerekkel érik el az önpusztító hatást. Rengeteget fejlődtek a technikai vívmányok, de ezzel párhuzamosan az emberi lélek- és szellem, a megemelkedés helyett, mérhetetlen mélységekbe zuhant.
 
Ki véd  meg bennünket a védelmezőinktől?
 
Szeretné tudni:
Melyek azok a gondolatok, érzések, amelyek megnyomorítják életünket?
Melyek azok az események, amelyeken nem vagyunk képesek túllépni?
Milyen erényeink, erősségeink, és pillanatnyi sorsfeladatunk van?
 
Sok tudományos felfedezést felhasználtak a megtévesztésünkre, de ugyanígy mi is felhasználhatjuk a tudomány vívmányait a tisztánlátásunk érdekében. Erre a küldetésre született meg a Matrix Drops Computer. Éljen a lehetőséggel! Tárja fel gyengeségeit, önmegsemmisítő kódjait, és szabaduljon meg tőlük mielőbb. Fedezze fel rejtett erőit, stabilizálja azokat, és lássa tisztán aktuális sorsfeladatát.
 
Mindehhez segítséget kaphat Kovács-Magyar András központjában:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com