Videók - Csodálatos gyógyulások

Kovács-Magyar András - A szemmel láthatatlan világok mérése

1106 Megtekintés
Kovács-Magyar András a VNTV-ben - Riporter: Jakab István
Korszakalkotó találmány a Matrix Drops Computer - a riport 2. része
 
 
forrás: VNTV

     ”Atomvillanás az ember holografikus feltérképezésében
     Az elme és a test kvantumfizikai jelzéseinek megfejtése”

Matrix Drops
Fizikai testünk gondjai gyakran a szemmel láthatatlan étertesteink levetülései. A láthatatlan világaink feltárásában segít a Matrix Drops Computer (MDC), amely világosan elénk tárja problémáinkat, létezésünk különböző – energia-, érzelem-, gondolat-, kapcsolat-, lélek- és szellemsíkjain.  
 
Magasabb síkokon az ember csak akkor képes visszabillenni a teljes egyensúlyi állapotába, ha megtalálja és megérti a problémái keletkezésének okát, és belátásával képes a gondjait előidéző dolgokon változtatni. Ebben segítséget nyújt a Matrix Drops, ami a tökéletes tisztaságú elemi információval képes arra, hogy visszahangolja étertesteinket. Minőségi élet elérésében a tünetmentesség csupán az első lépést jelenti, amit később egy tudatos életvitel követ.
 
A szükséges változtatásokat a Matrix Drops Protokoll (MDP) tartalmazza:
 
Ajánlott táplálkozás: glutén, tej, tojásfehérje, szója, margarin, cukor, szénsavas italok, hormonokkal és antibiotikumokkal kezelt állatok húsának kihagyása az étrendből. Kerüljük a transzzsírokat, az olajban sült ételeket.
 
Káros kemikáliák, valamint a szervezetben felhalmozódott sugárzó anyagok, nehézfémek okozta energia- és információs zavarok visszaállítása Matrix Drops–al.
 
Az oltások következtében sokan úgy érzik, sérül az autonómiájuk. Az így keletkezett információzavarokat az MDC felismeri és a Computer által javasolt Matrix Dropsok képesek korrigálni.
 
Földsugárzás mérés otthonunkban és munkahelyünkön.
Az életünket folyamatosan tökéletesíthetjük, aminek elengedhetetlen feladata, hogy a környezetet összhangba hozzuk a szervezetünkkel.  Érzékeny energia testeinket károsító geopatikus tényezők: Hartmann zónák és földalatti vízerek feltérképezése, majd és azok elkerülése.
 
Földsugárzás vízér Hartmann zóna
 
Érzelem-, gondolat-, kapcsolattestünk problémáinak feltárása MDC–el, majd visszahangolásának segítése MD készítményekkel.
 
Lelki töltődés a természet erejével, igaz eszmékkel és különleges utazásokkal, világjárással.
 
A környezetben lévő zavaró entitások feltárása, azok továbbsegítése.
Az aurában felismerhetőek a különböző információzavarok. A tudomány árnyékszemélyiségnek nevezi az emberhez kötődő szellemeket, mi a kvantumfizika nyelvén entitásként jelöljük.
 
A földből és a csillagokból kisugárzó energiákat a Fourier-sorral elemezték. Ezt az analógiás módszert használja az MDC, az emberi szervezetet felépítő 108 elem vizsgálata során. Így érzékelhetőek az energiák-, érzelmek-, gondolatok-, kapcsolatok-, lélek- és szellemzavarai.
 
Különleges fényviszonyoknál a Föld auráját szivárvány formájában szabad szemmel is láthatjuk. Ezzel szemben a modern technikai berendezéseknek nincs szükségük speciális fényviszonyokra, mert érzékelik az ember aurájának elektromágneses terét, foton kisugárzását.
 
A Mengyelejev féle periódusos rendszer alapján, a testünket felépítő 108 elem lelki- és szellemi üzeneteinek megfejtése MDC–vel, a tudatossági szintjeinknek és életstációinknak megfelelően.
  
Matrix Drops irodánkban a következő területeken nyújtunk segítséget: földsugárzás mérés, fizikai- és kvantum testeink harmonizálása, emléksúly levétel, entitások felszabadítása, valamint a felsoroltak komputeres mérése.
 
Öntudatra ébredés iskolájának témái: Az ember holografikus modellje, kvantum testeink működése, a szemmel láthatatlan világaink radiesztéziás és komputeres mérése. Fizikai és láthatatlan testeink harmonizálása.
 
Elit Klub keretén belül: viselkedéskultúra, stílus, művészi betekintés (zene, festészet, építészet…), irodalom, étkezési- és lakáskultúra, magasabb szintű lelki, kvantumfizikai, mentális- és szellemi ismeretek elsajátítása.
 
A lényünk láthatatlan szintjeit visszahangoló MD – ok tiszta információi, levetülnek a fizikai világunkra is, és ezzel harmóniát teremtenek teljes mivoltunkban.

Kovács-Magyar András Öntudatra ébredés iskolája október 8-án indul, ahol a Matrix Drops Protokoll minden lépésével megismerkedhetnek. Tekintse meg programunkat – kattintson ide.


Elérhetőségünk:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com