Videók - Csodálatos gyógyulások

Gerincferdülés ( scoliosis ) gyógyulása

750 Megtekintés 

Már az első kezelés után látványos javulás érhető el gerincferdüléses betegeknél, ami azért különösen nagy eredmény, mert ilyen esetben orvosi módszerekkel legfeljebb az adott állapot szinten tartása oldható meg.

 

- István vagyok, Agárdon élek.

- Milyen problémával kerestél fel?

- Gerincferdülés – scoliosis gondokkal.

- A hátadon lehet látni, hogy egy nagy ívű gerincferdülésed van.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Fiatalkorúak gerincferdülése esetén gyakran előfordul, hogy a problémát nem veszik elég komolyan. Azt mondják, majd úgyis kinövi, elég, ha egy kicsit többet mozog, tornászik.

 

A gerinc- illetve a csípőcsont-elmozdulás az, amit a legritkább esetben lehet kinőni!

 

Senki nem vitatja a mozgásnak szervezetünk egészére gyakorolt jótékony hatását, csupán arról van szó, hogy az esetek többségében minden terhelés tovább rontja az elmozdult gerinc állapotát. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az idő múlásával a gerincferdülés nem áll meg, hanem tovább romlik, és egy jellemző S alakot vesz fel. Ilyenkor a bélműködés helyreáll, az étvágy megnő, a beteg hízni kezd. A gerinc deformálódása következtében a bal tüdő kisebb lesz, mint a jobb, a páciens könnyebben megfázik, hajlamossá válik a szívbetegségekre. A lábak egyre fáradékonyabbá válnak, a testsúly egyre gyakrabban helyeződik hol az egyik, hol a másik lábra.

 

Ebben az állapotban az ember könnyen elkap bármilyen betegséget, mindkét oldali problémák előfordulhatnak. A szívbetegségeken kívül számolni lehet a máj megbetegedésére, illetve a hasmenés és szorulás váltakozásaival.

 

Legfontosabb lépés tehát az elmozdult csípőcsont helyretétele. Nem szabad arra várni, hogy a gyermek majd kinövi a problémát, és főleg nem javasolt a ferde gerinc megterhelése, mert ha az alap nincs a helyén, a felépítmény könnyen összeomolhat!

 

 

Címünk:

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

 

Telefonszám:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186