Hírek - egészség

Gerincferdülés ( scoliosis ) csodálatos gyógyulása

637 MegtekintésRitka az a család, ahol gyereknek vagy felnőttnek gerinc eredetű gondja ne lenne. Lássuk, milyen megoldást rejt Kovács – Magyar András gyógyító módszere.

- Milyem problémád van?

- Gerincferdülésem van, szeretnék meggyógyulni.

- Egy komoly háti hajlatod van. Az egyenes gerinchez képest 50 fokos előreívelés látható. A has beesik, a fej csüng. A vállak előreesnek, az arcon látható a gerincoszlop ferdülése is, az orr vonalát figyelve.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Kezelés után teljesen egyenes lett a fiú gerince!

 

***

 

Gyermekek gerincferdülése esetén gyakran előfordul, hogy a problémát nem veszik elég komolyan. Azt mondják, majd úgyis kinövi, elég, ha egy kicsit többet mozog, tornászik.

 

Pedig a gerinc- illetve a csípőcsont-elmozdulás az, amit a legritkább esetben lehet kinőni!

 

Senki nem vitatja a mozgásnak szervezetünk egészére gyakorolt jótékony hatását, csupán arról van szó, hogy az esetek többségében minden terhelés tovább rontja az elmozdult gerinc állapotát. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az idő múlásával a gerincferdülés nem áll meg, hanem tovább romlik, és egy jellemző S alakot vesz fel. Ilyenkor a bélműködés helyreáll, az étvágy megnő, a beteg hízni kezd. A gerinc deformálódása következtében a bal tüdő kisebb lesz, mint a jobb, a páciens könnyebben megfázik, hajlamossá válik a szívbetegségekre. A lábak egyre fáradékonyabbá válnak, a testsúly egyre gyakrabban helyeződik hol az egyik, hol a másik lábra.

 

Ebben az állapotban az ember könnyen elkap bármilyen betegséget, mindkét oldali problémák előfordulhatnak. A szívbetegségeken kívül számolni lehet a máj megbetegedésére, illetve a hasmenés és szorulás váltakozásaival.

 

Legfontosabb lépés tehát az elmozdult csípőcsont helyretétele. Nem szabad arra várni, hogy a gyermek majd kinövi a problémát, és főleg nem javasolt a ferde gerinc megterhelése, mert ha az alap nincs a helyén, a felépítmény könnyen összeomolhat!

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

 

Telefonszám:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

 

Kovács – Magyar András bemutatja a Táltos masszázst:

Kattintson a képre:

 

Kovács – Magyar András * Táltos masszázs

 

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu